Snabb översättning The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Söker du en snabb men högkvalitativ översättning?

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning dygnet runt! 

För dig som snabbt behöver en kvalitetsöversättning så erbjuder vi ett oslagbart alternativ. Oavsett vilken typ av dokument du behöver hjälp med så har vi översättare klara som kan hjälpa dig. Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade och så kallade facköversättare och auktoriserade översättare. Detta innebär att de inte bara är översättare utan också har en djupgående ämneskunskap inom det fackområde de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, juridiskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument du önskar att översätta. 

Vi översätter alla typer av dokument, översättning snabbt och enkelt

Vi översätter alla typer av dokument mellan 25 språk direkt online. Är världsledande på auktoriserad översättning direkt online – som översättningsbyrå är vi kvalitetscertifierade både i Europa och Nordamerika, har dygnöppet och levererar ofta inom 24 timmar och allt detta med kvalitetsgaranti kan det bli mycket bättre?

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Snabb professionell översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert på en professionell översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning snabbt direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>