Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Söker du en snabb men högkvalitativ översättning?

Vi levererar din översättning inom 24 timmar – professionell facköversättning och auktoriserad översättning dygnet runt! 

För dig som snabbt behöver en kvalitetsöversättning så erbjuder vi ett oslagbart alternativ. Oavsett vilken typ av dokument du behöver hjälp med så har vi översättare klara som kan hjälpa dig. Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade och så kallade facköversättare och auktoriserade översättare. Detta innebär att de inte bara är översättare utan också har en djupgående ämneskunskap inom det fackområde de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, juridiskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument du önskar att översätta. 

Vi översätter alla typer av dokument, översättning snabbt och enkelt

Vi översätter alla typer av dokument mellan 25 språk direkt online. Är världsledande på auktoriserad översättning direkt online – som översättningsbyrå är vi kvalitetscertifierade både i Europa och Nordamerika, har dygnöppet och levererar ofta inom 24 timmar och allt detta med kvalitetsgaranti kan det bli mycket bättre? 

Så här beställer du en professionell översättning online

Välj källspråk och målspråk, skriv in en text eller ladda upp ett dokument; Word, PDF, GIF, Doc, Docx, JPeg, TIF eller en bild tagen med din mobiltelefon. Inom 30s har du både pris och leveranstid! 

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning, klicka på PRISKALKYLATOR

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning snabbt direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>