Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell online översättning

ISO 17100 certifierad online översättning

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå som utför högkvalitativ översättning direkt online. Vi kan hjälpadig med en auktoriserad översättning eller specialiserad facköversättning, dvs översättning gjord av översättare med specifik fackkunskap, översättare som kan terminologin och samtidigt är högutbildade lingvister.

Översättning med kvalitetsgaranti online

Vi garanterar att alla översättningar som lämnar oss, oavsett vilket ämnesområdet det gäller, är av mycket hög kvalitet då alla texter översätts, redigeras och korrekturläses innan de levereras. Med vår online översättningsservice kan du ladda upp ditt material direkt via vår hemsida. Detta är en enkel process och de enda uppgifter vi behöver få av dig är ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka tillbaka de översatta dokumenten. Den betalningsinformation du ger till vår betalningsservice har vi inte tillgång till dvs. du kan vara helt anonym om du så önskar. 

Auktoriserad betygsöversättning och annan auktoriserad översättning

Även en auktoriserad betygsöversättning eller liknande går att beställa via vår Online Service , det finns en ruta märkt ”auktoriserat” att klicka i om man önskar detta i steg 2 i vår portal. The Native Translator vill göra översättningsproceduren enklare för dig som kund, utan att det påverkar varken kvaliteten eller priset, och detta har vi lyckats med. Där har du anledningen till varför du ska besöka vår hemsida nästa gång du behöver en översättning.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en online översättning av en text eller ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>