Professionell översättningstjänst

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell certifierad översättningstjänst online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningstjänst

The Native Translator är din pålitliga partner för kvalificerad översättning inom finans, juridik, medicin och teknik. Med vårt dedikerade team av professionella facköversättare och auktoriserade översättare och vår ISO 17100 kvalitetscertifiering så kan du vara säker på att vi levererar översättningar av högsta kvalitet, översättningar som uppfyller dina specifika behov.

Våra professionella översättningstjänster är till för företag och organisationer med ett behov av kvalificerad översättning, korrekturläsning och andra språktjänster men också privatpersoner och som ställer höga krav på kvalitet, kompetens och personlig service. Vi ufför båda kvalificerad facköversättning inom ekonomi och finans, juridik, medicin och teknologi samt auktoriserad översättning inom finans och juridik.

En översättningstjänst med branschspecialister

Oavsett om ditt fackområde är juridik, finans, medicin eller teknik så kan vi hjälpa dig. Våra översättare är specialister inom sina respektive fackområden och med över 5 500 auktoriserade översättare och facköversättare så kan vi lösa i stort sett alla typer av översättningsuppdrag oavsett inom vilken språkkombination och ämnesområde du behöver hjälp.

Hos oss får du ditt eget översättningsteam

Som kund hos The Native Translator får du ditt eget översättningsteam. Direktkontakt till en projektledare som alltid hanterar de uppdrag som du anförtror oss. Vi väljer ut en grupp översättare som alltid kommer att arbeta med dina projekt för att säkra att skrivstil och uttryckssätt är konsekvent vad gäller både de texter som du översätter idag och de som du kommer att översätta i framtiden. Vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet så att du kan sprida ditt budskap på ett konsekvent sätt så att ditt varumärkes integritet och konsekvens bibehålls.

En global översättningstjänst men ändå lokal 

Vi en av de största europeiska översättningstjänsterna och vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångspråkiga dokumentöversättningar där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

En översättningstjänst kvalitetscertifierad ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en professionell översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell facköversättning eller auktoriserad översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver dokument översatta av en facköversättare eller auktoriserad translator så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>