Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionella översättningstjänster

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningstjänst som tillhandahåller professionella översättningar direkt över internet.

Våra professionella översättningstjänster är till för företag och organisationer med ett regelbundet behov av översättning, korrekturläsning och andra språktjänster men också privatpersoner och som ställer höga krav på kvalitet, kompetens och personlig service. Vi ufför båda kvalificerad facköversättning inom ekonomi och finans, juridik, medicin och teknologi samt auktoriserad översättning inom finans och juridik.

En översättningstjänst med branschspecialister

Oavsett om ditt fackområde är juridik, finans, medicin eller teknik så kan vi hjälpa dig. Våra översättare är specialister inom sina respektive fackområden och med över 5 500 auktoriserade översättare och facköversättare så kan vi lösa i stort sett alla typer av översättningsuppdrag oavsett inom vilken språkkombination och ämnesområde du behöver hjälp.

Hos oss för du ditt eget översättningsteam

Som kund hos The Native Translator får du ditt eget översättningsteam. Direktkontakt till en projektledare som alltid hanterar de uppdrag som du anförtror oss. Vi väljer ut en grupp översättare som alltid kommer att arbeta med dina projekt för att säkra att skrivstil och uttryckssätt är konsekvent vad gäller både de texter som du översätter idag och de som du kommer att översätta i framtiden. Vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet så att du kan sprida ditt budskap på ett konsekvent sätt så att ditt varumärkes integritet och konsekvens bibehålls.

En global översättningstjänst men ändå lokal 

Vi en av de största europeiska översättningstjänsterna och vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångspråkiga dokumentöversättningar där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningstjänst och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>