Professionell översättning inom bank och finans

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell facköversättning inom bank och finans

Översättning av bankdokument och andra finansiella dokument och handlingar

Behöver du korrekta och pålitliga översättningar inom bank- och finanssektorn? Då kan vi hjälpa dig. Vårt team av erfarna översättare och ämnesexperter har djupgående kunskaper inom området och kan hjälpa dig med ditt behov av översättningar. Oavsett om det gäller finansiella rapporter, bankavtal, eller annan bank- och finansrelaterad dokumentation, så kan vi leverera högkvalitativa översättningar som bevarar den ursprungliga betydelsen och kontexten.

Auktoriserad översättning av bankdokument

Ofta krävs det när det gäller översättningar inom bank sektorn att översättningen, som en kvalitetsgaranti, skall vara auktoriserad. Det innebär att den är utförd av en av kammarkollegiet auktoriserad översättare eller av en översättare med motsvarande kvalifikationer från det land där översättningen skall användas. Vi tillhandahåller auktoriserad och certifierad översättning av bank dokument mellan svenska och 25 språk.

Auktoriserad finansiell facköversättning

Via vår hemsida kan du ladda upp ditt dokument och få en offert direkt i vår  portal, det tar mindre än en minut och kan göras anonymt. Själva översättningen tar 1-2 dagar för ett 10 sidors dokument. Vi översätter inte enbart inom ekonomi och finans utan vår breda översättningstjänst erbjuder översättningar inom alla områden och i 625 språkkombinationer.

Varför välja The Native Translator för översättning av finansiella dokument?

  • Specialiserade översättare: Vi samarbetar med lingvister som har gedigen erfarenhet inom bank och finans. De har en djup förståelse för branschspecifik terminologi och säkerställer att översättningarna är exakta.

  • Kvalitetssäkring: Våra översättningar genomgår noggranna granskningar och korrekturläsning för att garantera högsta kvalitet, fri från fel och i linje med dina specifika behov.

  • Konfidentialitet: Vi förstår vikten av sekretess när det kommer till finansiella dokument. Vår översättningsplattform och processer är utformade för att säkerställa högsta möjliga datasäkerhet och integritet.

  • Kulturell anpassning: Utöver att vara exakta måste finansiella översättningar även vara kulturellt anpassade för att nå din målgrupp. Våra översättare har insikt i lokala seder, regler och målgrupper.

  • Mångsidigt utbud: Våra facköversättningstjänster täcker en bred palett av dokument, inklusive finansiella rapporter, bankavtal, investeringsdokument, marknadsföringsmaterial och mycket mer.

  • Snabb leverans: Vi förstår att tid är avgörande inom bank- och finanssektorn. Våra dedikerade projektledare arbetar nära dig för att fastställa realistiska tidsramar och säkerställa snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten.

Professionell dokument översättning du kan lita på ISO 17100

Våra översättare är kvalificerade finansiella och juridiska facköversättare med bakgrund och utbildning inom finans och juridik. Många är civilekonomer, revisorer motsv. Detta garanterar en översättning som inte bara är korrekt rent språkligt utan även anpassad efter det finansiella och juridiska ramverk som gäller i det land där dokumentet skall användas. Som översättningsbyrå är vi certifierade enligt standarden ISO 17100.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik. 

Behöver du mer information eller önskar du en offert?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en finansiell och juridisk översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>