Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell facköversättning inom bank och finans

Professionell översättning av bankdokument och andra finansiella dokument och handlingar av ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online.

The Native Translator utför professionell översättning inom bank sektorn men också översättning av andra finansiella och juridiska dokument direkt över internet. Vi är ett mycket effektivt alternativ till traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder samma professionella översättningstjänster men väsentligt billigare tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad. 

Auktoriserad översättning av bankdokument

Ofta krävs det när det gäller översättningar inom bank sektorn att översättningen, som en kvalitetsgaranti, skall vara auktoriserad. Det innebär att den är utförd av en av kammarkollegiet auktoriserad översättare eller av en översättare med motsvarande kvalifikationer från det land där översättningen skall användas. Vi tillhandahåller auktoriserad och certifierad översättning av bank dokument mellan svenska och 25 språk.

Auktoriserad finansiell facköversättning

Via vår hemsida kan du ladda upp ditt dokument och få en offert direkt i vår  portal, det tar mindre än en minut och kan göras anonymt. Själva översättningen tar 1-2 dagar för ett 10 sidors dokument. Vi översätter inte enbart inom ekonomi och finans utan vår breda översättningstjänst erbjuder översättningar inom alla områden och i 625 språkkombinationer.

Certifierad översättningsbyrå – professionell dokument översättning du kan lita på

Våra översättare är kvalificerade finansiella och juridiska facköversättare med bakgrund och utbildning inom finans och juridik. Många är civilekonomer, revisorer motsv. Detta garanterar en översättning som inte bara är korrekt rent språkligt utan även anpassad efter det finansiella och juridiska ramverk som gäller i det land där dokumentet skall användas. Som översättningsbyrå är vi certifierade enligt både standarden ISO 17100 och den nordamerikanska CAN/CGSB-131.10, detta är en del av din kvalitetsgaranti.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik. 

Behöver du mer information eller önskar du en offert?

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en finansiell och juridisk översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt både ISO 17100 och i Nordamerika CAN/CGSB 131.10.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>