Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska online

Facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska, professionella översättningar utförda av auktoriserade översättare och specialistöversättare.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå för företag och privatpersoner och tillhandahåller professionell facköversättning och auktoriserade översättning från engelska till svenska inom ämnesområdena; finans, juridik, teknik, medicin samt marknadsföring och det direkt online.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Juridiska och finansiella dokument och texter måste ofta översättas av en auktoriserad översättare. Vi använder uteslutande översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Exempel på dokument som måste översättas auktoriserat är; domar, betyg, registerdokument, bank och försäkringsdokument, födelsebevis, vigselbevis, utländska självdeklarationer, kontrakt och avtal.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda kunskaper i engelska också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och naturligtvis endast översätta till sitt svenska modersmål. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning från engelska till svenska online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>