Professionell översättning från engelska till svenska
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska

Facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska

Behöver du en professionell översättning från engelska till svenska? The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå för företag och privatpersoner. Vi är stolta över att online kunna tillhandahålla högkvalitativa översättningar utförda av auktoriserade översättare och specialistöversättare online. Oavsett om det är juridiska dokument, medicinska rapporter, tekniskt material eller affärsdokument, så kan du lita på oss för korrekta och välformulerade översättningar.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Juridiska och finansiella dokument och texter måste ofta översättas av en auktoriserad översättare. Vi använder uteslutande översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Exempel på dokument som måste översättas av en auktoriserad översättare är; domar, betyg, registerdokument, bank och försäkringsdokument, födelsebevis, vigselbevis, utländska självdeklarationer, kontrakt och avtal.

Varför välja The Native Translator för översättning från engelska till svenska?

  1. Auktoriserade översättare: Våra översättare är auktoriserade och har en gedigen kunskap om det engelska språket och självklart med svenska som modersmål. Det garanterar korrekta och precisa översättningar.

  2. Specialistkompetens: Vi har specialistöversättare som är experter inom olika branscher, vilket säkerställer att vi kan hantera dina översättningsbehov oavsett ämnesområde.

  3. Kvalitetssäkring: Varje översättning genomgår en rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.

  4. Sekretess och säkerhet: Vi förstår vikten av sekretess och säkerhet när det gäller dina dokument. Vi hanterar dina filer med högsta försiktighet och följer stränga säkerhetsprotokoll.

  5. Punkliga leveranser: Vi är medvetna om att tid är värdefullt. Vi arbetar snabbt och effektivt för att leverera dina översättningar inom överenskomna tidsramar.

Kvalitet du kan lita på ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att överbrygga språkbarriärer och säkerställa att dina dokument blir korrekt och professionellt översatta till svenska. Kontakta oss idag för att diskutera dina översättningsbehov.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>