Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättningstjänst

Facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator ISO 17100 certifierad högkvalitativ översättningstjänst online. Här kan du beställa en kvalificerad översättning utförd av universitetsutbildade översättare med minst 5 års erfarenhet som professionella översättare eller auktoriserade translatorer. De flesta av våra översättare är medlemmar av SFÖ, Svensk Facköversättarförening, Föreningen Auktoriserade Translatorer eller motsvarande organisationer utomlands.

Professionell översättningstjänst online för 30 av de största språken

Vi översätter mellan svenska och 30 av de största språken, inklusive våra nordiska grannspråk, med beställning direkt online. Om du behöver översätta din text eller ditt dokument till något annat språk så kan du kontakta oss via e-post så hjälper vi dig också med det, totalt hanterar vi över 140 språk.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är en av få översättningstjänster verksamma i Sverige som är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis GDPR.

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal, inom en minut så har du både pris och leveranstid. Hela processen är anonym och naturligtvis helt gratis. Betalar gör du direkt med ditt kreditkort online.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>