Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättningstjänst ISO 17100

Facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad högkvalitativ översättningstjänst online och din pålitliga partner för auktoriserade och specialiserade facköversättningar. Med djup kompetens inom områdena finans, juridik, medicin och teknik tillhandahåller vi högkvalitativa översättningar som uppfyller just dina behov. Här kan du beställa en kvalificerad översättning utförd av universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade translatorer.

The Native Translator översättningstjänst som hjälper dig med din flerspråkiga kommunikation

Internationella affärer innebär ofta stora möjligheter för företag att expandera men också en del utmaningar. En av utmaningarna som individer, organisationer och företag ställs inför i takt med att världen krymper är behovet av att kunna kommunicera på flera språk.

Som kvalitetsleverantör av språktjänster hjälper The Native Translator företag att etablera sig på nya marknader genom att överbrygga både den språkliga och kulturella klyftan som finns mellan den lokala och den internationella marknaden. Vi möjliggör flerspråkig kommunikation där vårt omfattande nätverk av högt kvalificerade översättare kan genomföra kulturellt anpassade översättningar inom de flesta ämnesområden. Med The Native Translator som din översättningstjänst tar du din globala kommunikation till en ny nivå.

Professionell översättningstjänst online för 100 av de största språken

Vi översätter mellan svenska och 30 av de största språken, inklusive våra nordiska grannspråk, med beställning direkt online. Om du behöver översätta din text eller ditt dokument till något annat språk så kan du kontakta oss via e-post så hjälper vi dig också med det, totalt hanterar vi över 100 språk.

Översättningstjänst med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningstjänst är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningstjänst.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal, inom en minut så har du både pris och leveranstid. Hela processen är anonym och naturligtvis helt gratis. Betalar gör du direkt med ditt kreditkort online.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>