Översättningstjänst svenska engelska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättningstjänst för översättning från svenska till engelska

Behöver du snabbt en översättning till engelska av hög kvalitet?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på högkvalitativ översättning inom juridik, finans, medicin och teknik bland annat från svenska till engelska online . Våra kunder är företag, myndigheter, internationella organisationer men också privatpersoner, dvs. alla som kan ha behov att att snabbt och enkelt dygnet runt få tillgång till kvalificerad översättning. Vi översätter alla typer av dokument och handlingar och du kan enkelt och effektivt beställa översättningen direkt online, du får också en offert med både pris och leveranstid online på mindre än en minut.

Våra språk - våra tjänster

Vi översätter från svenska till engelska men också mellan över 30 andra språk. Hos oss kan du beställa en facköversättning från svenska till engelska, dvs. en översättning gjord av en professionell översättare som är specialiserad inom ett visst fackområde, det kan vara medicin eller t.ex. juridik men du kan också beställa en auktoriserad översättning till engelska. Vi har översättare som är auktoriserade i både Australien, Canada, Storbritannien, Sverige och USA så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är redo att hjälpa dig dygnet runt året runt.

Snabba leveranser av översättningar till engelska

En översättning behöver man ofta med kort varsel och för att snabbt kunna leverera en översättning och detta ofta redan samma dag så har vi etablerat en mycket effektiv organisation med ett stort antal översättare. I skrivande stund Sep. 2023 så har vi över 5 500 professionella översättare och är därmed en av de största översättningstjänsterna i Europa.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Förutom att våra översättare är universitetsutbildade och har en perfekt känsla för sitt modersmål så har de också stor kompetens inom det ämnesområde de översätter. Kvalificerad översättning handlar i mycket stor utsträckning om terminologi och endast en översättare med specialistkompetens kan hantera komplexa texter inom t.ex. juridik, medicin eller högteknologi.

Översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningstjänsterna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver en facköversättning eller en auktoriserad översättning så är vi en pålitlig partner, en översättningstjänst som kan täcka hela ditt behov av språktjänster från svenska till engelska. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en översättningstjänst certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>