Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator en professionell översättningstjänst för översättning till engelska och 30 andra språk

Behöver du en översättning till engelska av hög kvalitet? Är det bråttom och kanske utanför kontorstid, då har du kommit rätt.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online specialiserad på högkvalitativ översättning inom juridik, finans, medicin och teknik bland annat från svenska till engelska. Våra kunder är företag, myndigheter, internationella organisationer men också privatpersoner, dvs alla som kan ha behov att att snabbt och enkelt dygnet runt få tillgång till kvalificerad översättning. Vi översätter alla typer av dokument och handlingar och du kan enkelt och effektivt beställa översättningen direkt online, du får också en offert med både pris och leveranstid online på mindre än en minut.

Våra språk - våra tjänster

Vi översätter från svenska till engelska men också mellan över 30 andra språk. Hos oss kan du beställa en facköversättning från svenska till engelska, dvs. en översättning gjord av en professionell översättare som är specialiserad inom ett visst fackområde, det kan vara medicin eller t.ex. juridik men du kan också beställa en auktoriserad översättning till engelska. Vi har översättare som är auktoriserade i både Australien, Canada, Storbritannien, Sverige och USA så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är redo att hjälpa dig dygnet runt året runt.

Snabba leveranser av översättningar till engelska

En översättning behöver man ofta med kort varsel och för att snabbt kunna leverera en översättning och detta ofta redan samma dag så har vi etablerat en mycket effektiv organisation med ett stort antal översättare. I skrivande stund jan. 2019 så har vi över 5 500 professionella översättare och är därmed en av de största översättningstjänsterna i Europa.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Förutom att våra översättare har en perfekt känsla för sitt modersmål så har de också kompetens inom det ämnesområde de översätter. Översättning handlar i stor utsträckning om terminologi och endast en översättare med specialistkompetens kan hantera komplexa texter inom t.ex. medicin eller högteknologi.

Vi levererar översättningar med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningstjänst så lämnar vi kvalitetsgaranti på att de översättningar till engelska som vi utför och detta oavsett om det är en facköversättning inom juridik eller en auktoriserad finansiell översättning till engelska.

Sekretess en självklarhet

Vi arbetar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>