Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator en av de ledande globala översättningsbyråerna

The Native Translator, ISO 17100 certifierad och en av de ledande översättningsbyråerna

Vi är stolta över att vara en av de främsta översättningsbyråerna, med certifiering enligt ISO 17100. Oavsett ditt behov av översättning, kan du lita på oss för högkvalitativa översättningtjänster som levereras av erfarna facköversättare och auktoriserade översättare.

Professionell översättning med branschspecialisering, facköversättare som kan ditt fackområde och den specifika terminologin. Vi utför översättningar inom medicin och farmakologi, finans, juridik, teknik samt hotell och turism. Behöver du en auktoriserad översättning inga problem, vi utför auktoriserad översättning mellan 30 av de största språken. Tack vare vår storlek och globala närvaro så kan vi åta oss mycket stora översättningsuppdrag, vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet.

En global översättningsbyrå men ändå lokal 

Vi en av de största europeiska översättningsbyråerna och kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångpråkiga översättningar av dokument där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Hur mycket kostar en professionell översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell facköversättning eller auktoriserad översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver dokument översatta av en facköversättare eller auktoriserad translator så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>