Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

The Native Translator en av de ledande globala översättningsbyråerna

The Native Translator är en del av The Translator Group, ISO 17100 certifierad och en av världens ledande översättningsbyråer. Vi levererar högkvalitativa översättningar till marknadens bästa priser direkt online.

Professionell översättning med branschspecialisering, facköversättare som kan ditt fackområde och den specifika terminologin. Vi utför översättningar inom medicin och farmakologi, finans, juridik, teknik samt hotell och turism. Behöver du en auktoriserad översättning inga problem, vi utför auktoriserad översättning mellan 30 av de största språken. Tack vare vår storlek så kan vi åta oss mycket stora översättningsuppdrag, vi kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet.

En global översättningsbyrå men ändå lokal 

Vi en av de största europeiska översättningsbyråerna och kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångpråkiga översättningar av dokument där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en snabb översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>