Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning inom miljö, CSR och hållbarhet ISO 17100

The Native Translator - Din ISO 17100 certifierade översättningsbyrå för CSR, Hållbarhet och Miljö

The Native Translator är din pålitliga partner när det kommer till översättningar inom ämnesområden som CSR, hållbarhet och miljö. Vi är stolta över att vara ISO 17100 certifierade och har specialiserat oss på att tillhandahålla högkvalitativa översättningstjänster till myndigheter, privata företag och organisationer inom dessa områden.

Vi förstår vikten av att kommunicera budskap om hållbarhet och ansvarstagande korrekt och effektivt på en global skala. Våra erfarna översättare har en djupgående kunskap om dessa ämnen och kan säkerställa att din information behåller sin precision och innebörd på alla språk.

Inom ämnesområdena CSR, miljö och hållbarhet arbetar vi främst med myndigheter, privata företag och organisationer Det rör sig ofta om uppdragsgivare som har ett löpande behov av översättning av miljö- och CSR-relaterad information med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Våra översättare är facköversättare specialiserade inom miljöområdet och din text blir därför översatt av en översättare med specialkompetens som kan terminologin. Vi översätter miljörelaterade texter till alla stora språk.

Auktoriserad översättning inom CSR, miljö och hållbarhet

Vi tillhandahåller översättningar inom CSR- och sustainability som är bestyrkta av våra auktoriserade översättare. Detta är ett vanligt krav vid översättning av en kombinerad års- och CSR-redovisning. Vi har ett stort antal auktoriserade översättare med CSR-inriktning och hjälper er gärna med detta, vi utför bestyrkta översättningar till ett 30-tal olika språk. 

Miljörelaterad översättning med kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetsertifieringar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning, eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad miljörelaterad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>