Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning inom miljö, CSR och hållbarhet ISO 17100

Professionell översättning av miljörelaterade texter

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som bl.a. är specialiserad på CSR, hållbarhet och miljö. Inom ämnesområdena CSR, miljö och hållbarhet arbetar vi främst med myndigheter, privata företag och organisationer Det rör sig ofta om uppdragsgivare som har ett löpande behov av översättning av miljö- och CSR-relaterad information med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

Våra översättare är facköversättare specialiserade inom miljöområdet och din text blir därför översatt av en översättare med specialkompetens som kan terminologin. Vi översätter miljörelaterade texter till alla stora språk.

Auktoriserad översättning inom CSR, miljö och hållbarhet

Vi tillhandahåller översättningar inom CSR- och sustainability som är bestyrkta av våra auktoriserade översättare. Detta är ett vanligt krav vid översättning av en kombinerad års- och CSR-redovisning. Vi har ett stort antal auktoriserade översättare med CSR-inriktning och hjälper er gärna med detta, vi utför bestyrkta översättningar till ett 30-tal olika språk. 

Miljörelaterad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär naturligtvis också att om något skulle blivit fel så rättar vi omgående utan kostnad.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra serverar och anslutningar är SSL säkrade och vi respekterar GDPR i alla delar. Vi följer också riktlinjerna i ISO 27001.

Vill du beställa en översättning, veta vad den kommer att kosta eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och kan beställa din översättning direkt online, men företag sänder oss oftast texterna över e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad miljörelaterad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>