Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för privatpersoner

Auktoriserad översättning, juridisk och finansiell facköversättning, medicinsk översättning.

Vi är din pålitliga partner när det kommer till professionell översättning för privatpersoner. Oavsett om du behöver översätta personliga dokument, brev, eller andra texter, kan du lita på oss för noggranna facköversättningar och auktoriserade översättningar mellan 30 språk.

The Native Translator är en del av The Translator Group och en av världens ledande översättningsbyråer (Common Sense Advisory 2015). Vi är en kundorienterad översättningsbyrå och hjälper privatpersoner, företag och myndigheter med att enkelt och smidigt få tillgång till kvalificerad översättning inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi översätter alla typer av texter bl.a. avtal, betyg, domar, lagtexter, personbevis, vigselbevis, registreringsbevis och t.ex. medicinska journaler.

Facköversättning av juridiska, finansiell, tekniska och medicinska dokument och texter

Behöver du översätta teknisk dokumentation i samband med ett husköp utomlands. Översätta en patientjournal därför att du önskar att söka vård utanför Sverige? Det spelar ingen roll vilket, vi har kompetenta översättare som är kvalificerade inom de flesta fackområden. Vi utför kvalificerad översättning inom finans, juridik, medicin och teknik.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning online

Som en ledande översättningsbyrå för privatpersoner så utför vi auktoriserad översättning mellan svenska och över 30 andra språk. Men du kan också beställa en auktoriserad översättning från tyska till franska, engelska till spanska eller kinesiska till engelska. Vi utför det vi i Sverige kallar auktoriserad översättning i över 625 språkkombinationer.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis GDPR.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal, inom en minut så har du både pris och leveranstid. Hela processen är anonym, betalar gör du direkt med ditt kreditkort online.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet till bland annat privatpersoner.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>