Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Snabb auktoriserad översättning av personbevis och andra personliga dokument till 25 språk

Översättning av personbevis och andra dokument med leverans online utförd av auktoriserad översättare

The Native Translator utför auktoriserad översättning av personbevis, vigselbevis, skilsmässohandlingar men också auktoriserad översättning av andra typer av dokument direkt över internet. Vi är ett mycket effektivt alternativ till mer traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder professionell och auktoriserad översättning väsentligt billigare än våra konkurrenter tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad.

Certifierad översättningsbyrå –auktoriserad dokument översättning din kvalitetsgaranti

Översättning av personbevis skall, som en kvalitetsgaranti, utföras av en auktoriserad översättare. Våra översättare är översättare som fått sin auktorisering av Kammarkollegiet. Kammarkollegiet är den myndighet som auktoriserar översättare i Sverige. Som översättningsbyrå är vi certifierade både i Europa och Nordamerika enligt standarden ISI 17100 och CAN/CGSB-131.10, detta är din kvalitetsgaranti.

Vi utför auktoriserad översättning av dokument och handlingar mellan 25 språk online. Du kan ladda upp ditt dokument och få en offert direkt i vår översättningsportal, det tar mindre än en minut och är helt anonymt. Själva översättningen tar normalt 1 dag för ett 1-2 sidors dokument. Vi levererar en PDF fil med det översatta dokumentet stämplat och klart och behöver du ett original så kommer det med posten inom 2-5 dagar.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är för oss en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning av ditt personbevis, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, certifierade enligt  ISO 17100. Specialister på finansiell och juridisk dokument och text översättning, världsledande på auktoriserad översättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>