Översättning av personbevis
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av personbevis och andra personliga dokument till 25 språk

Översättning av personbevis och andra dokument - Professionell och snabb tjänst online

Välkommen till vår auktoriserade översättningstjänst för personbevis och andra viktiga dokument. Vi erbjuder auktoriserade översättningar med bekväm onlineleverans. Lita på våra erfarna översättare för korrekta och välformulerade översättningar.

Varför välja The Native Translator?

  • Auktoriserade översättare: Våra översättare är auktoriserade och har expertkunskap inom översättning av personbevis och andra viktiga dokument.
  • Snabb och effektiv service: Vi förstår att tid är värdefullt. Vi levererar dina översättningar snabbt utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Onlineleverans: Få dina översättningar bekvämt och säkert online.
  • Sekretessgaranti: Dina personliga dokument är trygga hos oss. Vi hanterar din information med högsta sekretess.

Kvalitetssäkrad översättning av personbevis till 25 språk ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt personbevis i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, certifierade enligt  ISO 17100. Specialister på finansiell och juridisk dokument och text översättning, världsledande på auktoriserad översättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>