Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av försäkringshandlingar utförd av erfarna facköversättare och auktoriserade translatorer

Professionella översättningar av försäkringsrelaterade dokument

För översättningar inom försäkringsområdet använder vi facköversättare och auktoriserade translatorer med stor erfarenhet av ekonomiska och juridiska texter. Vi har har lång erfarenhet av översättning av  försäkringshandlingar och arbetar för försäkringsbolag, försäkringsmäklare, advokater m.fl

Bland de dokument som vi översätter finns, försäkringsvillkor, försäkringsbrev, skadeanmälningar, årsredovisningar samt information från försäkringsbolag till kunder, aktieägare och den finansiella marknaden.

Har du drabbats av skada utomlands och behöver översätta skaderapport, polisrapport etc.

Vi hjälper dig med att översätta polisrapporter, skaderapporter eller annan dokumentation i samband med skada som inträffat utomlands.

Konfidentiell hantering 

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Nöjd kund garanti

Vi lämnar en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi utför. Konkret innebär vår garanti att de översättningar vi utför är både språkligt och terminologisk korrekta.

Skulle du ha frågor eller funderingar så kan du nå oss via e-post dygnet runt.

The Native Translator är en global juridisk översättningsbyrå och del av den Schweiz baserade The Translator Group vi är certifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>