Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionella facköversättare specialiserade på översättningar för bygg och entrepenadbranschen.

Översättningstjänst för bygg- och entrepenadbranschen ISO 17100

Vi levererar högkvalitativ branschspecifik översättning av dokument och texter direkt online. Våra översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna facköversättare med kompetens inom bygg och entrepenad.

Skall du lämna offert på ett byggprojekt så hjälper vi dig med översättningen

Skall du lämna offert på ett byggprojekt så kan vi hjälpa dig med översättning av offerten mm. Vi gjort det möjligt för dig att beställa din kvalitetsöversättning direkt online, oavsett i vilket filformat du har ditt dokument. När du skickar ditt material till oss kan du vara säker på att översättningen du får tillbaka har samma formatering som originalet samt är i det filformat du önskar. Allt för att underlätta för dig och för att du ska kunna använda ditt översatta dokument på en gång.

Facköversättare specialiserade på byggbranschen

Alla våra översättare är professionella och har stor erfarenhet inom bland annat juridik, ekonomi och finans, medicin, teknik, IT, turism och marknadsföring. The Native Translator är en språkservice som är certifierad enligt ISO 17100 vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt val att anlita oss. Inget uppdrag är för stort och inget uppdrag är för litet för oss. Vi garanterar total sekretess i alla led för våra kunder, både internt och externt.

Vi hjälper dig med byggtekniska översättningar som:

 • arbetsmiljöplaner
 • egenkontroller
 • arbetsberedningar
 • arbetsmiljöpresentationer
 • projektspecifika säkerhetsföreskrifter
 • APD planer
 • ritningar samt programhandlingar

Bygg och entrepenad relaterade juridiska översättningar

 • Avtal
 • Medarbetarhandböcker
 • Kontrakt
 • Offerter

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av en bggrelaterad text eller dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>