Översättning engelska The Native Translator

Auktoriserad översättning och facköversättning till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning inom medicin, teknik, juridik och finans till engelska

The Native Translator tillhandahåller högkvalitativa översättningstjänster som uppfyller dina behov av auktoriserad och specialiserad översättning till engelska. Med vårt team av erfarna översättare och språkexperter garanterar vi korrekta och välformulerade översättningar till engelska.

Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument till engelska inom ämnesområdena, ekonomi, finans, juridik, teknik och medicin. Våra översättare är universitetsutbildade, alla har engelska som modersmål och vi översätter dokument och texter till både amerikansk, australiensisk och brittisk engelska.

Facköversättning av texter och dokument till engelska

Med facköversättning menar vi kvalificerad översättning inom ett ämnesområde, dvs. översättning som ställer stora krav på översättarens ämneskunskap. För att kunna producera en översättning av hög kvalitet så måste översättaren förstå texten och kunna terminologin. Vi har kompetenta engelska översättare inom de flesta ämnesområden och kan nästan alltid hjälpa till oavsett om det gäller översättning till engelska av en teknisk text eller en text inom ett medicinskt specialistområde, när det gäller juridik och finans så täcker vi hela spektrat av ämnen.

Auktoriserad översättning till engelska av dokument

Ofta krävs det att översättningar skall vara auktoriserade. Som exempel kan vi nämna personbevis, vigselbevis, kontrakt och avtal, domar och registreringsdokument. Att de översätts av en auktoriserad översättare är en kvalitetsgaranti. Vi utför auktoriserad översättning till engelska av texter andra dokument direkt över internet och ofta inom 24 timmar.

Översättningsbyrå med dygnet runt service

Oavsett om du behöver en auktoriserad översättning eller en finansiell, juridisk, teknisk eller medicinsk facköversättning till engelska så kan vi hjälpa dig dygnet runt, året runt. Det finns alltid en projektledare tillgänglig för att besvara dina frågor och hålla ett öga på dina projekt. När något brådskande kommer upp i sista stund så finns vi där och kan hjälpa till.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå vad innebär det?

Att vi som översättningsbyrå är ISO 17100 certifierade innebär att vi har genomgått en certifieringsprocess där vi etablerat arbetssätt (SOP) och processer som skall säkra att den kvalitet vi levererar är högsta möjliga. Våra processer är dokumenterade och godkända och sedan har certifierande organ kontrollerat att detta också efterlevs, kontroller av vår verksamhet görs minst var 24e månad. Med högsta möjliga kvalitet menar vi att de översättningar vi levererar är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. 

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till engelska online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>