Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av intyg till engelska, kvalitetssäkrad ISO 17100

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av alla typer av intyg till engelska direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som sedan 2005 utför professionell översättning av texter och dokument inom ämnesområdena, ekonomi, finans, juridik och medicin bl.a. till engelska. Vi specialiserade på auktoriserad översättning och utför bl.a. auktoriserad översättning av alla typer av intyg till engelska och över 30 andra språk.

Auktoriserad översättning av intyg till engelska

Du kan beställa en auktoriserad översättning av ett betyg eller intyg till engelska direkt online. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där intyget skall användas dvs. om du skall använda översättningen i Australien så använder vi en översättare som är auktoriserad i Australien, skall den användas i USA så använder vi en amerikansk översättare osv. Du kan alltid vara säker på att om du beställer en översättning av ett intyg till engelska hos oss så är den alltid gjord av en översättare som har engelska som modersmål och att den översättning av ditt intyg accepteras i det land där du skall använda den.

Orsaken till att vi använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen av ditt intyg skall användas är att en översättning som är gjord av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige inte accepteras utanför Sverige med mindre den förses med en apostille hos Notarius Publicus alternativt legaliseras hos UD. Den här tidsödande och ganska dyra processen slipper när du beställer en översättning hos oss, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Vi översätter alla typer av intyg.

Vi utför auktoriserad översättning av alla former av betyg, intyg, anställningsintyg, personbevis, vigselbevis, registerdokument, affärsplaner, domar, finansiella rapporter, kontrakt och avtal mm.till engelska.

ISO 17100 branschspecifik certifiering, din kvalitetsgaranti

The Native Translator som är en del av The Translator Group var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades och detta redan 2010. Sedan 2015 är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 17100.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar det att översätta ett intyg till engelska?

Ladda upp ditt intyg direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt intyg till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning av intyg till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>