Auktoriserad översättning av intyg till engelska The Native Translator

Auktoriserad översättning av intyg till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av alla typer av intyg till engelska

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som sedan 2005 utför professionell översättning av texter och dokument inom ämnesområdena, ekonomi, finans, juridik och medicin bland annat till engelska. Vi specialiserade på auktoriserad översättning och utför bland annat auktoriserad översättning av alla typer av intyg till engelska och över 30 andra språk.

Vi utför auktoriserad översättning till engelska av alla typer av intyg: Anställningsintyg, arbetsintyg, läkarintyg, registreringsintyg, tjänstgöringsintyg, betyg, domar, finansiella rapporter, kontoutdrag, kontrakt och avtal, lönebesked, personbevis, registerdokument, slutskattebesked, vigselbevis, mm.

Auktoriserad översättning av intyg till engelska

Du kan beställa en auktoriserad översättning av ett betyg eller intyg till engelska direkt online. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där intyget skall användas dvs. om du skall använda översättningen i Australien så använder vi en översättare som är auktoriserad i Australien, skall den användas i USA så använder vi en amerikansk översättare osv. Du kan alltid vara säker på att om du beställer en översättning av ett intyg till engelska hos oss så är den alltid gjord av en översättare som har engelska som modersmål och att översättningen av ditt intyg accepteras i det land där du skall använda den.

Orsaken till att vi använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen av ditt intyg skall användas är att en översättning som är gjord av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige inte accepteras utanför Sverige med mindre den förses med en apostille hos Notarius Publicus alternativt legaliseras hos UD. Den här tidsödande och ganska dyra processen slipper när du beställer en översättning hos oss, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Skall du översätta ett intyg till engelska och det inte skall användas i ett av de länder som har engelska som officiellt språk så använder vi alltid en översättare auktoriserad av Kammarkollegiet. Det är därför viktigt att du vid beställning anger i vilket land/länder som översättningen skall användas.

Kvalitetssäkrad översättning av intyg till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

GDPR och sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vad kostar det att översätta ett intyg till engelska?

Ladda upp ditt intyg direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt intyg till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Vi är PCI Security Standards certifierade.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning av intyg till engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>