Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska på 24 timmar

Vi utför auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska direkt online.

The Native Translator är dygnsöppen ISO certifierad översättningsbyrå specialiserad på att tillhandahålla prisvärd kvalitetsöversättning för både företag, myndigheter och privatpersoner. Här kan du beställa en kvalificerad översättning mellan 25 av de största språken direkt online.

Auktoriserad översättning av betyg, arbetsintyg och personliga brev till engelska

Vi utför auktoriserad översättning av betyg och olika typer av intyg bland annat arbetsintyg till engelska och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och inom 1 minut så har du både ett fast pris och förväntad leveranstid. Översättningen av ditt arbetsintyg till engelska utförs av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige eller översättare auktoriserad av motsvarande myndighet eller organiation i det land där översättningen skall användas.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett arbetsintyg till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till bl.a. engelska direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>