Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare Jönköping

Professionell översättning inom fackområdena finans, juridik, medicin, teknik och turism.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad internationell översättningsbyrå som tillhandahåller översättningar av hög kvalitet i Jönköping. Oavsett om du behöver översätta handböcker, produktspecifikationer, företagspresentationer, registreringsbevis, nyhetsbrev, patent eller servicemanualer etc. så kan vi hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning och kvalificerad i facköversättning inom de områden som vi nämnt ovan.

En global översättningsbyrå men ändå lokal i Jönköping

Med över 5 500 auktoriserade översättare och facköversättare så är vi en av de största europeiska översättningsbyråerna och kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångspråkiga dokumentöversättningar där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.   

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning till och från engelska och 30 andra språk direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>