Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätt dina texter och dokument till engelska professionellt, snabbt och smidigt

Vi utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning till engelska från över 30 språk direkt online dygnet runt året runt.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitativ översättning till bl.a. engelska av texter och dokument. Vi har specialistkompetens inom teknik, medicin, juridik och finans. Våra översättare är universitetsutbildade och alla som översätter till engelska hos oss, har naturligtvis det engelska språket som modersmål. Vi översätter både till brititsk, australiensisk och amerikansk engelska och det från över 30 språk.

Översättning till engelska med kvalitetsgaranti dygnet runt

Oavsett uppdragets storlek och ämnesområde så har vi både kapacitet och kompetens att hjälpa dig med en professionell engelsk översättning. Med över 5 500 facköversättare till vårt förfogande så kan vi hantera mycket stora flerspråkiga uppdrag på kort tid. Vi är en av de ledande översättningsbyråerna i världen när det gäller högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning online och översätter till engelska inom medicin, juridik, finans och teknik och som certifierad översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på de uppdrag vi utför!

Vad kostar en översättning från svenska till engelska?

Priset för en auktoriserad översättning beror på textens längd. Vi debiterar från SEK 1,49/ord för facköversättning och 1,79/ord för auktoriserad översättning till engelska. Du skall räkna med ca 750 SEK per sida för en auktoriserad översättning till engelska och ca: 550 SEK/sida för en facköversättning. Vi debiterar ingen expressavgift eller andra dolda avgifter och levererar de flesta uppdrag inom 24 timmar.

Engelsk översättning du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du kan betala för din engelska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till engelska online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 30 andra språk direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>