Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av medarbetarhandböcker

Vi översätter er medarbetarhandbok snabbt och högkvalitativt ISO 17100

The Native Translator är specialiserad på prisvärd kvalificerad översättning och arbetar både för företag och privatpersoner. Vi översätter medarbetarhandböcker och andra HR dokument och instruktioner bland annat arbetsintyg och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och på under 1 minut så har du både ett fast pris och en förväntad leveranstidpunkt. Översättningen av utföres av en översättare som är specialiserade på den här typen av dokument och förstår att göra texten målgruppsanpassad.

Varför välja The Native Translator:

  1. Erfarna översättare: Våra översättare är experter inom branschen och har gedigen erfarenhet av översättning av medarbetarhandböcker.

  2. Mångspråkig täckning: Vi översätter inte bara till engelska utan erbjuder översättningstjänster till 24 andra språk för att möta dina globala behov.

  3. Modersmålsöversättare: Våra översättare översätter endast till sitt modersmål, ett språk som också talas i landet där de bor. De säkerställer hög linvistisk kvalitet och kulturell anpassning.

  4. Säkerhet och konfidentialitet: Vi behandlar dina dokument med högsta sekretess och säkerhet. Du kan vara trygg i att ditt innehåll förblir konfidentiellt.

  5. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är värdefullt. Våra projektledare arbetar för att säkerställa att du får din översättning i tid.

Kvalitetssäkrad översättning av en medarbetarhandbok ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert på en översättning av en medarbetarhandbok?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>