Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå

Professionell medicinsk översättning snabbt och effektivt online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad modern medicinsk översättningsbyrå specialiserad på bl.a. professionell medicinsk översättning direkt över internet. Patientjournaler, instruktioner för medicinsk utrustning, bipacksedlar, medicinska avhandlingar och artiklar är några av de text typer som vi översätter online.

Översättare med medicinsk kompetens till 25 språk

Våra översättare inom medicin är läkare, sjukvårdspersonal och forskare med djupgående ämneskunskaper, flytande på källspråket och med modersmålet som målspråk. Utöver detta så är de naturligtvis lingvister och förmår att uttrycka sig professionellt i skrift. Vi utför högkvalitativ översättning av medicinska dokument mellan 25 språk online dygnet runt året runt.

Medicinsk översättning för några av världens största medicinalbolag m.fl.

Hos oss är dina medicinska dokument i trygga händer och du kan vara säker på att du mottager en kvalitets översättning när den kommer från oss. Vi erbjuder inte bara medicinsk översättning av journaler utan även av avhandlingar, bipacksedlar, förpackningar, märkning av apparatur, läromedel, studier med mera.

Medicinsk översättning du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det medicinska ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en medicinsk facköversättning, klicka på PRISKALKYLATOR

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>