Medicinsk översättningsbyrå

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå

Professionell medicinsk översättning snabbt och effektivt online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad modern medicinsk översättningsbyrå specialiserad på bl.a. professionell medicinsk översättning direkt över internet. Patientjournaler, instruktioner för medicinsk utrustning, bipacksedlar, medicinska avhandlingar och artiklar är några av de text typer som vi översätter online.

Översättare med medicinsk kompetens till 25 språk

Våra översättare inom medicin är läkare, sjukvårdspersonal och forskare med djupgående ämneskunskaper, flytande på källspråket och med modersmålet som målspråk. Utöver detta så är de naturligtvis lingvister och förmår att uttrycka sig professionellt i skrift. Vi utför högkvalitativ översättning av medicinska dokument mellan 25 språk online dygnet runt året runt.

Medicinsk översättning för några av världens största medicinalbolag m.fl.

Hos oss är dina medicinska dokument i trygga händer och du kan vara säker på att du mottager en kvalitets översättning när den kommer från oss. Vi erbjuder inte bara medicinsk översättning av journaler utan även av avhandlingar, bipacksedlar, förpackningar, märkning av apparatur, läromedel, studier med mera.

Med modern teknik kan du spara stora pengar

Att underhålla medicinska dokument behöver inte längre vara dyrt  tack vare att vi sparar de översättningsminnen som använts vid översättningarna. Detta innebär också att vi kan erbjuda snabba leveranser och en mycket kostnadseffektiv översättning av medicinska dokument som uppdateras ofta. Det kan handla om manualer, IFU:er och dokumentation till kliniska försök som "informed consent" och kliniska protokoll. Därför debiteras kunderna endast för översättning av ändrad eller ny information.

Kvalitetssäkrad medicinsk översättning ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en medicinsk översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Vill du hellre bli fakturerad så kontaktar du oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad medicinsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>