Medicinsk översättare

Medicinsk specialist översättare

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Medicinska översättningar
 • Översättare med medicinsk och farmakologisk kompetens
 • Medicinska, medicintekniska och farmaceutiska översättningar
 • Vi översätter medicinska texter till 60 språk

Medicinska facköversättare som kan just ditt fackområde.

Våra översättare har medicin och läkemedel som specialitet, målspråket som modersmål och är flytande på källspråket. Vi använder CAD verktyg för att säkra en konsekvent terminologi i de översättningar du gör nu men också de som du kommer att göra i framtiden. Användandet av CAD teknik gör också att vi kan hålla lägre priser på våra medicinska översättningar då vi återanvänder redan översatta texter. Översättning av laboratorierapporter, patientjournaler, bruksanvisningar, kliniska studier, avhandlingar, medicinska artiklar och även produktkataloger hör till våra kärnkompetenser.

Hos oss för du ditt eget medicinska översättningsteam

Som kund hos oss får du dina egna medicinska översättare. Direktkontakt till en projektledare med bakgrund från medicinalbranschen som alltid hanterar de medicinska översättningsuppdrag du anförtror oss. Vi väljer ut en grupp medicinska specialist översättare som alltid kommer att arbeta med dina projekt för att säkra att skrivstil och uttryckssätt är konsekvent vad gäller både de texter som du översätter idag och de som du kommer att översätta i framtiden så att ditt varumärkes integritet och konsekvens hela tiden bibehålls. Våra medicinska översättningar utförs alltid av kvalificerade facköversättare med expertis inom det specifika medicinska området.

Medicinsk översättare med kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en medicinsk översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en medicinsk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Kontakta oss idag för högkvalitativa medicinska översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför medicinsk översättning till engelska och 30 andra språk direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>