Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Medicinsk översättare till tyska

Specialiserade medicinska facköversättare till tyska.

The Translator Group är en översättningsbyrå specialiserad på bl.a. högkvalitativ medicinsk översättning. Vi utför professionell medicinsk översättning till tyska direkt online här på The Native Translator av mindre uppdrag av typen patientjournaler, medicinska artiklar mm. För större medicinska översättningsuppdrag till tyska rekommenderar vi The Business Translator som är vår företagstjänst och en traditionell medicinsk översättningsbyrå.

Medicinsk facköversättning till tyska

De medicinska översättare som arbetar för oss är alla specialiserade medicinska översättare med kompetens inom de flesta områden. De är flytande på källspråket och har tyska som modersmål. Vi översätter både för läkemedelsindustrin såväl som för medicintekniska företag och ett antal CRO:er runt om i världen.

Konsekvent terminologi

Vi arbetar alltid med översättningsverktyg (CAT). Det innebär att vi återanvänder de medicinska översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Detta är mycket kostnadseffektivt men också kvalitetshöjande då det gör terminologin konsekvent inom och mellan dina dokument.

Medicinsk översättning med kvalitetsgaranti

Ni kan alltid vara säkra på att de översättningar som vi levererar håller högsta möjliga kvalitet. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Dina filer hanterar vi med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi ingår gärna specifika NDA’s för särskilt känsliga medicinska översättningsprojekt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad medicinsk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>