Medicinsk översättare till engelska

Medicinsk översättare till engelska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Medicinska översättningar
 • Översättare med medicinsk och farmakologisk kompetens
 • Medicinska, medicintekniska och farmaceutiska översättningar
 • Vi översätter medicinska texter till 60 språk

Specialiserade medicinska facköversättare med engelska som modersmål

När det kommer till medicin är exakt och tillförlitlig kommunikation av yttersta vikt. Oavsett om du representerar ett läkemedelsföretag, en tillverkare av medicintekniska produkter, en forskningsinstitution eller en vårdgivare, är det avgörande att ha precisa och kulturellt anpassade översättningar.

På The Native Translator specialiserar vi oss på att erbjuda högkvalitativa medicinska översättningstjänster till engelska som är skräddarsydda för att möta de unika behoven inom life science, hälso- och sjukvårdsbranschen. Vårt team av skickliga översättare och experter inom ämnesområdet är inte bara flytande på källspråket och har engelska som modersmål utan de kan också den medicinska terminologin, regler och branschstandarder. Med deras expertis säkerställer vi att dina medicinska dokument översätts korrekt samtidigt som deras avsiktliga innebörd och sammanhang bevaras.

Varför välja The Native Translator för medicinsk översättning till engelska?

 1. Specialiserade medicinska översättare: Vi samarbetar med lingvister som har en gedigen bakgrund inom medicin, hälso- och sjukvård samt life sciences. De är väl förtrogna med medicinsk terminologi, vilket garanterar precisa översättningar som överför det avsedda budskapet korrekt.

 2. Kvalitetssäkring: Vår noggranna kvalitetssäkringsprocess garanterar att varje översättning genomgår noggrann granskning och korrekturläsning. Detta säkerställer att det slutliga resultatet är av högsta kvalitet, fri från fel och uppfyller dina specifika krav.

 3. Datasekretess: Vi förstår de känsliga egenskaperna hos medicinska dokument och vikten av att bibehålla konfidentialiteten. Vår översättningsplattform och våra processer är utformade för att säkerställa högsta möjliga datasäkerhet och sekretess. Du kan lita på oss när det gäller hanteringen av dina dokument med den största omsorg och professionalism.

 4. Kulturell anpassning: Medicinska översättningar måste inte bara vara korrekta utan också kulturellt lämpliga. Våra översättare har en djup förståelse för lokala sedvänjor, regler och målgrupper, vilket säkerställer att ditt innehåll är kulturellt anpassat för din målmarknad.

 5. Bred dokumenttäckning: Våra medicinska översättningstjänster omfattar en bred mängd dokument, inklusive patientjournaler, protokoll för kliniska prövningar, regleringsansökningar, manualer för medicintekniska produkter, forskningsrapporter, marknadsföringsmaterial och mycket mer. Oavsett dina översättningsbehov har vi expertisen att leverera.

 6. Tidsmedvetenhet: Vi förstår att tiden är avgörande inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Våra dedikerade projektledare samarbetar nära med dig för att fastställa realistiska tidsramar och säkerställa att dina översättningar levereras i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Konsekvent terminologi

Vi arbetar alltid med översättningsverktyg (CAT). Det innebär att vi så långt möjligt återanvänder de översättningar som vi redan gjort för dig och ditt företag. Detta är kostnadseffektivt men också kvalitetshöjande då det gör terminologin konsekvent inom och mellan dina dokument.

Medicinsk översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Du kan alltid vara säkrer på att de medicinska översättningar som vi levererar håller högsta kvalitet. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar, detta innebär att våra översättningar både är språkligt och terminologisk korrekta. Du kan läsa mer on våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Dina filer hanterar vi med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi ingår gärna specifika NDA’s för särskilt känsliga medicinska översättningsprojekt.

Hur mycket kostar en medicinsk översättning till engelska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en medicinsk översättning till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade). Men som företag kan du naturligtvis också leverera dokumenten via e-post och betala med faktura.

Oavsett om du behöver dina dokument översatta av en medicinsk facköversättare eller auktoriserad translator till engelska från svenska så är vi en pålitlig partner som kan täcka hela ditt behov av språktjänster. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad medicinsk översättning och auktoriserad översättning till engelska direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>