Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av kontrakt till 25 språk

Professionell facköversättning av kontrakt och avtal

The Native Translator utför professionell översättning av kontrakt men också översättning av andra juridiska och finansiella dokument direkt över internet. Vi är ett billigt alternativ till mer traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder samma professionella översättningstjänster men väsentligt mycket billigare tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad. Vi använder samma professionella översättare som normalt sett arbetar för vår juridiska och finansiella översättningstjänst för företag The Business Translator.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå – din kvalitetsgaranti

Våra översättare är professionella juridiska och finansiella facköversättare med bakgrund och utbildning inom både juridik och finans. Många är jur.kand. motsv. och flera aktiva jurister och advokater i Sverige och utomlands. Detta garanterar en översättning som inte bara är rent språkligt korrekt utan även juridiskt och anpassad efter det juridiska ramverk som gäller i det land där dokumentet skall användas. Som översättningsbyrå är vi certifierade enligt både den europeiska standarden ISO 17100 och den nordamerikanska CAN/CGSB-131.10, detta är din kvalitetsgaranti.

Auktoriserad kontrakt översättning

Ofta krävs det att översättningen, som en kvalitetsgaranti, skall vara utförd av en auktoriserad translator. Det innebär att den är utförd av en av kammarkollegiet auktoriserad översättare eller av en översättare som är certifierad av myndighet i ett annat land. Vi tillhandahåller auktoriserad översättning av kontrakt och avtal mellan svenska och 25 språk och certifierad översättning till ytterligare ca 50 språk.

Auktoriserad och professionell juridisk facköversättning online

Vi utför professionell juridisk och finansiell facköversättning online av texter, dokument och handlingar. Via vår hemsida kan du ladda upp ditt dokument och få en offert direkt i vår portal, det tar mindre än en minut och kan göras anonymt. Du väljer källspråk och målspråk samt fackområde (juridik, finans etc) och om översättningen skall vara utförd av en auktoriserad översättare. Själva översättningen tar 1-2 dagar för ett 10 sidors dokument. Vi översätter inte enbart inom juridik och finans utan vår breda översättningstjänst erbjuder översättningar inom alla fackområden och i över 600 språkkombinationer.

Juridisk översättning dygnet runt

Oavsett när du behöver hjälp så finns vi där. Idag sker aktiviteter dygnet runt över datumgränser och mellan olika tidszoner så oavsett när ditt behov uppstår så kan vi hjälpa dig, dygnet runt årets alla dagar oavsett om det gäller en kontraktsöversättning eller andra former för juridisk översättning och detta mellan de 25 största språken. För större projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagstjänst The Business Translator.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal. Vi följer rekommendationerna i ISO 27001 strikt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du beställa en facköversöttning eller auktoriserad översättning av ett kontrakt: Översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera  kvalitetssäkrad juridisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>