Juridisk översättning till och från tyska

Juridisk översättning till och från tyska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Juridisk facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och tyska

Behöver du professionella översättningar för juridiska dokument till eller från tyska? Letar du efter auktoriserade översättare med expertis inom juridisk facköversättning? Då har du kommit rätt. Vi är din pålitliga partner när det kommer till juridiska översättningar av högsta kvalitet.

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så är vi specialiserade inom finansiell och juridisk översättning till och från tyska. Våra översättare är auktoriserade översättare sk. translatorer eller facköversättare med minimum 5 års erfarenhet som översättare av juridiska texter och behärskar tysk juridisk terminologi på hög nivå. Att de har målspråket som modersmål är en självklarhet och en översättning till tyska görs därför av en översättare med tyska som modersmål. Samtliga översättare har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det tyska och det svenska rättssystemet.

Auktoriserad översättning av juridiska texter till och från tyska

Universitet, banker, myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller beglaubigte Übersetzung som det kallas i Tyskland. Vi har både i Sverige auktoriserade översättare och översättare som är auktoriserade i Tyskland s.k. beidigte übersetzer till vårt förfogande. Oavsett om det är en auktoriserad översättning från svenska till tyska eller en auktoriserad översättning till svenska och oavsett var översättningen skall användas så har vi auktoriserade översättare som är kvalificerade för uppdraget.

Juridisk översättning till och från tyska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Oavsett om du behöver översätta juridiska avtal, domstolshandlingar, eller andra juridiska dokument, kan du lita på vår kompetens och professionalism.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>