Juridisk översättning till och från svenska

Juridisk översättning till och från svenska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

The Native Translator - Din certifierade juridiska översättningsbyrå

Vi är din pålitliga partner för juridisk översättning till och från svenska. Med ISO 17100-certifiering garanterar vi högsta kvalitet och precision i våra översättningar. Oavsett om du behöver översätta juridiska dokument till svenska eller från svenska till ett annat språk, är vårt team av erfarna och kvalificerade översättare redo att hjälpa dig. Vi förstår vikten av korrekt juridisk kommunikation och erbjuder skräddarsydda lösningar för dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera din juridiska översättning.

Våra översättare är juridiska facköversättare och av Kammarkollegiet auktoriserade translatorer men vi använder också utländska översättare med motsvarande kompetens. Gemensamt för våra översättare är att de är facköversättare med mycket lång erfarenhet när det gäller översättning av juridiska texter, de har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det svenska och det lokala rättssystemet. Våra översättare inom juridik översätter självklart endast till sitt modersmål.

Auktoriserad juridisk översättning till och från svenska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som det ofta kallas utomlands. Vi har både i Sverige av Kammarkollegiet auktoriserade översättare och översättare auktoriserade i de flesta andra länder till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget. Vi utför auktoriserad juridisk översättning mellan svenska och över 30 andra språk.

Juridiska översättningar mellan svenska och 30 språk

Vi översätter juridiska texter från och till svenska från alla de stora språken t.ex, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, grekiska, ryska, kinesiska, japanska, finska, norska, danska m.fl.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Juridisk översättning till och från svenska med kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Hur mycket kostar en juridisk översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver juridiska dokument översatta av en facköversättare eller auktoriserad översättare, är vi din pålitliga partner för alla dina språkbehov. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad juridisk översättning och juridisk facköversättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>