Juridisk översättning till och från norska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk översättning till och från norska

Professionell juridisk facköversättning till och från norska

Vi är din pålitliga partner för juridisk översättning. Med vår expertis inom juridisk facköversättning och auktoriserad översättning kan du vara säker på att dina rättsliga dokument hanteras med högsta precision och noggrannhet. Juridisk översättning är inte bara en teknisk ordväxling mellan två språk. Det är en övning i komparativ juridik, en komplex skriftlig uppgift i sitt sammanhang.

Vi är specialiserade på bl.a. norsk juridisk översättning och kan juridisk terminologi. Våra översättare är juridiska facköversättare med mycket lång erfarenhet, flera också jurister alternativt har en juridisk specialistutbildning för översättare. De är väl insatta i det norska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska.

Auktoriserad juridisk översättning till och från norska

Myndigheter och domstolar ställer oftast krav på att en översättning skall var gjord av en  auktoriserad översättare, eller Statsautorisert translatører som den norska termen är för att accepteras. Vi disponerar både i Sverige auktoriserade översättare och norska statsautoriserte translatører så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget.

Juridisk översättning till och från norska med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter, det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vi kvalitetssäkrar våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning från norska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online specialiserad på juridisk översättning. Vi är en del av The Translator Group ett globalt översättningsföretag.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>