Juridisk översättning till och från engelska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk översättning till och från engelska ISO 17100

Auktoriserad översättning och juridisk facköversättning från svenska till och från engelska

Behovet av noggrann och pålitlig kommunikation är avgörande inom juridiken. Oavsett om du är advokat, företagsjurist, företagare eller en privatperson som behöver juridiska dokument översatta, kan vår juridiska översättningstjänst hjälpa dig.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad bl.a. inom juridisk översättning från svenska till och från engelska. Våra översättare är auktoriserade översättare och juridiska facköversättare med mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter och dokument till/från engelska. De kan juridik och juridisk terminologi och har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det engelska och det svenska rättssystemet och översätter självklart endast till sitt modersmål.

Auktoriserad juridisk översättning till och från engelska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning eller certifierad översättning som det kallas både i Australien, Canada, Storbritannien och USA. Vi har både i Sverige auktoriserade översättare och översättare som är auktoriserade i mottagarlandet dvs. Australien, Canada, Storbritannien och USA till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi auktoriserade översättare till/från engelska som är kvalificerade för uppdraget

Juridisk översättning till och från engelska med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter, det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vi kvalitetssäkrar våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online och en del av The Translator Group. Vi utför bland annat juridisk facköversättning och auktoriserad översättning till/från engelska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>