Juridisk översättning svenska engelska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell juridisk översättning från svenska till engelska

Juridisk översättning från svenska till engelska, auktoriserade översättare och facköversättare

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på juridisk översättning från svenska till engelska. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare med en juridisk examen alternativt en specialistkurs inom juridisk översättning och har minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid. Som alla våra översättare så har de målspråket som modersmål dvs. de är flytande på svenska men har engelska som modersmål och de bor och lever i ett av de länder där engelska talas.

Vi utför kvalificerad juridisk översättning från svenska till både brittisk, australiensisk och amerikansk engelska. Vårt team av erfarna juridiska översättare erbjuder översättningar från svenska till engelska som säkerställer att dina juridiska dokument bevarar sin exakta innebörd och att det iöversättningen har använts korrekt juridisk terminologi.

Auktoriserad juridisk översättning från svenska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska texter och dokument från svenska till engelska. Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning, som det kallas i de anglosaxiska länderna. Registerdokument, domar, personbevis, vigselbevis, kontrakt och avtal är några exempel på dokument som måste översättas till engelska av en auktoriserad översättare. Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska i både Australien, Kanada, Storbritannien och USA.

Juridisk översättning från svenska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt juridisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning från svenska till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>