Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk översättare till och från tyska

Låt en jurist eller översättare specialiserad på juridisk översättning översätta ditt dokument till eller från tyska.

Våra tyska juridiska översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. Samtliga är tyska juridiska facköversättare eller jurister med mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter, flera praktiserande advokater. De har dock alla gemensamt att de har en juridisk examen och är väl insatta i det tyska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska rättssystemet.

En tysk juridisk översättning som utförts av en översättare som saknar juridisk utbildning och förståelse för de olika rättssystemen kan vara språkligt korrekt men innehålla juridiska brister som kan få allvarliga konsekvenser. Låt därför alltid en professionell juridisk översättare hantera dina texter och dokument.

Auktoriserade översättare till och från tyska

Vi eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Om du beställer  en auktoriserad översättning från tyska till svenska så använder vi en översättare auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige. Skall översättningen användas i Tyskland så använder vi en av våra översättare som är auktoriserade av de tyska domstolarna.

Vi lämnar kvalitetsgarati på våra översättningar

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på våra tyska översättningar. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad juridisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>