Juridisk översättare till och från norska The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk översättare till och från norska

The Native Translator - Din partner för juridisk facköversättning och auktoriserad översättning

The Native Translator är din pålitliga partner för juridiska översättningar. Som en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserar vi oss på juridisk facköversättning, auktoriserad översättning till och från norska och mycket mer.

Våra norska juridiska översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. Samtliga är juridiska facköversättare med norska som modersmål och har mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter, flera praktiserande advokater. De har dock alla gemensamt att de har en juridisk examen och är väl insatta i det norska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska rättssystemet.

Auktoriserad juridisk översättning till och från norska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som det ofta kallas utomlands. Vi har både i Sverige av Kammarkollegiet auktoriserade översättare, översättare auktoriserade av Handelshögskolan i Bergen och översättare auktoriserade i de flesta andra länder till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget. Vi utför auktoriserad juridisk översättning mellan norska och över 30 andra språk.

Juridisk översättning till och från norska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en juridisk översättning?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver juridiska dokument översatta eller auktoriserade översättningar, är vi din pålitliga partner för alla dina språkbehov. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad juridisk översättning och juridisk facköversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>