Juridisk översättare finska The Native Translator

Juridisk översättare till och från finska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

The Native Translator - Din juridiska översättningsbyrå för finska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå med expertis inom översättning till och från finska. Våra juridiska specialister har gedigen erfarenhet och kompetens inom juridisk facköversättning samt auktoriserad översättning till och från finska. Oavsett dina juridiska översättningsbehov kan du lita på oss för högkvalitativa och exakta översättningar.

Våra finska juridiska översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. Samtliga är finska juridiska facköversättare eller jurister med mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter, flera praktiserande advokater. De har dock alla gemensamt att de har en juridisk examen och är väl insatta i det finska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska rättssystemet.

Auktoriserad juridisk översättning till och från finska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som det ofta kallas utomlands. Vi har både i Sverige av Kammarkollegiet auktoriserade översättare, översättare auktoriserade av Utbildningsstyrelsen i Finland och översättare auktoriserade i de flesta andra länder till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget. Vi utför auktoriserad juridisk översättning mellan finska och över 30 andra språk.

Juridisk översättning till och från finska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en juridisk översättning till eller från finska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver juridiska dokument översatta eller auktoriserade översättningar, är vi din pålitliga partner för alla dina språkbehov. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad finsk juridisk översättning och juridisk facköversättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>