Juridisk översättare engelska

Juridisk översättare till och från engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Professionell juridisk översättning till och från engelska ISO 17100

Välkommen till The Native Translator, en pålitliga partner för juridisk översättning mellan svenska och engelska. Vi förstår vikten av korrekt och exakt översättning inom juridiken och är här för att leverera högkvalitativa översättningstjänster som uppfyller dina behov.

Våra engelska juridiska översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. Samtliga är engelska juridiska facköversättare eller jurister med mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter. De har dock alla gemensamt att de har en juridisk examen och är väl insatta i det engelska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska rättssystemet.

En engelsk juridisk översättning som utförts av en översättare som saknar juridisk utbildning och förståelse för de olika rättssystemen kan vara språkligt korrekt men innehålla juridiska brister som kan få allvarliga konsekvenser. Juridisk översättning är inte bara en teknisk ordväxling mellan två språk. Det är en övning i komparativ juridik, en komplex skriftlig uppgift i sitt sammanhang. Låt därför alltid en professionell engelsk juridisk översättare hantera dina texter och dokument.

Auktoriserad juridisk översättare till engelska med kvalitetsgaranti

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning eller certifierad översättning som det kallas både i Australien, Kanada, Storbritannien och USA. Vi har både i Sverige auktoriserade översättare och översättare som är auktoriserade i mottagarlandet dvs. Australien, Canada, Storbritannien och USA till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi auktoriserade översättare till och från engelska som är kvalificerade för uppdraget

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra engelska översättningar

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på våra engelska översättningar. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning till eller från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad juridisk översättning till och från engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>