ISO 17100 certifierad översättare svenska tyska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättare från svenska till tyska inom alla fackområden

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till tyska

Vi utför professionell facköversättning från svenska till tyska inom samtliga ämnesområden. Oavsett om din text är teknisk, finansiell, juridisk eller en medicinsk artikel så kan vi hjälpa dig. Vi har tyska översättare kvalificerade inom i stort sett alla ämnesområden. Genom vårt globala nätverk av professionella översättare och lingvister med vitt skilda specialkompetenser tillhandahåller vi en snabb översättningsservice och inte enbart till tyska utan till och från de flesta av världens språk och i de flesta tänkbara filformat och det direkt online.

Facköversättning från svenska till tyska, översättare som kan terminologin

När det gäller översättning av mer specialiserade texter så räcker det inte med att översättaren är flytande på källspråket och har målspråket som modersmål. Han/hon måste också har djupgående kunskaper inom det ämnesområde som skall översättas för att översättningen skall bli korrekt. Därför är våra översättare till tyska inte bara universitetsutbildade utan har också en djupgående kunskap och lång erfarenhet inom det fackområde de översätter oavsett om det är juridik, ekonomi, medicin eller teknik.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

Auktorisering av översättare är lokal dvs. det finns ingen internationell auktorisering och därför måste en auktoriserad översättning till tyska gjord av en i Sverige auktoriserad översättare notariseras hos Notarius Publicus för att accepteras i Tyskland. Vi använder därför så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas och beställer du en auktoriserad översättning från svenska till tyska så gör vi översättningen i Tyskland, dvs. en i Tyskland auktoriserad översättare från svenska till tyska utför översättningen och då behövs ingen notariseringen eller apostille i Sverige och därmed sparar du både tid pch pengar. I Tyskland är det domstolarna som auktoriserar översättare.

Vi utför översättning mellan svenska och tyska inom följande områden:

  • Auktoriserad översättning också kallat beeidigte Übersetzung och beglaubigte Übersetzung
  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk översättning
  • Teknisk översättning
  • Översättning av hemsidor
  • Marknadsföringsöversättningar, transkriptioner, adaptioner

ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå 

Översättning är självklart själva kärnan i vårt tjänsteutbud men vi kan också hjälpa dig med copywriting, språkgranskning och allt inom ramarna för vår certifiering ISO 17100 som är ISO-standarden för översättningstjänster. Vi levererar marknads- och målgruppsanpassade översättningar mellan svenska och tyska som inte upplevs som översatta och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på vårt arbete.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal. Vi följer rekommendationerna i ISO 27001 strikt.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument från svenska till tyska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan.

The Native Translator är en del av The Translator Group ett globalt översättningsföretag kvalitetscertifierat enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>