Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska inom juridik, finans, medicin samt teknologi

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå engelska svenska

The Native Translator utför kvalificerad översättning från engelska till svenska för företag, myndigheter och privatpersoner inom alla fackområden. Utöver kvalificerad facköversättning från engelska till svenska så utför vi också auktoriserad översättning inom juridik och finans från engelska till svenska.

Facköversättare som översätter till sitt svenska modersmål. 

När du beställer en översättning från engelska till svenska hos The Native Translator så får du hjälp av kvalificerade facköversättare med lång yrkeserfarenhet och gedigen ämneskunskap. Vi matchar varje uppdrag med en översättare som har kompetens inom ämnesområdet. Som översättningsbyrå är vi branschledande vilket innebär att vi har god kapacitet och tillgång till rätt översättare för alla språk och branscher. Hos oss görs alltid översättningen av en kvalificerad översättare med målspråket som modersmål.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Juridiska dokument och officiella handlingar måste nästan alltid översättas av en auktoriserad översättare. För auktoriserad översättning från engelska till svenska använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Snabba leveranser

Vi erbjuder våra kunder professionella översättningar genom vårt världsomspännande nätverk av drygt 5 500 erfarna modersmålsöversättare med specialistkompetens inom i stort sett alla sektorer och branscher. Tack vare vår storlek och globala närvaro kan vi erbjuda mycket snabba leveranser också av flerspråkiga översättningar.

Skandinaviens bästa priser på översättning

Det är få byråer som kan matcha våra priser. Orsaken till detta är som i all verksamhet en fråga om effektivt resursutnyttjande. Tack vare stora volymer så kan vi utnyttja våra översättare optimalt och därmed pressa våra priser. Vi har dessutom organiserat oss på ett effektivt sätt vilket inte bara ger stora fördelar miljömässigt men också reducerar våra kostnader. 

Vi levererar översättningar med kvalitetsgaranti

Vi arbetar med alla typer av företagskommunikation och detta inom alla fackområden. Vi söker långsiktiga samarbeten med våra kunder och då vi är en fullservice översättningsbyrå så kan vi normalt sett lösa våra kunders hela översättningsbehov. Vi bygger kundspecifika terminologidatabaser och andra resurser för att garantera att det i de översättningar vi utför alltid används korrekt kundspecifik terminologi.

6 skäl att anförtro översättningsuppdrag till The Native Translator

  • ISO 17100 certifierade och levererar högsta kvalitet
  • Facköversättare och auktoriserade översättare med målspråket som modersmål
  • Skräddarsydd översättningstjänst som utgår från er terminologi
  • Stor kapacitet och snabba leveranser
  • Marknadens bästa priser
  • Vi erbjuder helhetslösningar

Sekretess 

Vi har mycket stränga sekretess- och säkerhetsprocedurer eftersom vi regelbundet hanterar konfidentiellt material. Samtliga medarbetare har tystnadsplikt. Vi sparar inget fysiskt eller digitalt material vi fått från kund efter det att uppdraget är slutfört. Vi följer den nya certifieringen ISO 27001 för att säkra dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>