Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska ISO 17100

Professionella översättningar från engelska till svenska utförd av svenska facköversättare

Behöver du en kompetent och pålitlig översättningstjänst för översättningar inom juridik, finans, medicin eller teknologi? Då har du kommit rätt. På The Native Translator tillhandahåller vi specialiserade översättningar utförda av våra universitetsutbildade facköversättare, översättare med djupgående fackkompetens som sina respektive fackområden.

Vi utför kvalificerad översättning från engelska till svenska för företag, myndigheter och privatpersoner inom alla fackområden. Utöver facköversättning från engelska till svenska inom juridik, finans, medicin och teknologi så utför vi också auktoriserad översättning inom juridik och finans från engelska till svenska.

Facköversättare som översätter till sitt svenska modersmål. 

När du beställer en översättning från engelska till svenska hos The Native Translator så får du hjälp av kvalificerade facköversättare med lång yrkeserfarenhet och gedigen ämneskunskap. Vi matchar varje uppdrag med en översättare som har kompetens inom ämnesområdet. Som ISO-certifierad översättningsbyrå är vi branschledande vilket innebär att vi har god kapacitet och tillgång till rätt översättare för alla språk och branscher. Hos oss görs alltid översättningen av en kvalificerad översättare med målspråket som modersmål.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Juridiska dokument och officiella handlingar måste nästan alltid översättas av en auktoriserad översättare. För auktoriserad översättning från engelska till svenska använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Officiella dokument som betyg, domar, dödsfallsintyg, födelseattester, försäkringsbesked, körkort, registrerutdrag, vigselbevis, och många andra dokument är exempel på dokument som normalt sett alltid måste översättas av en auktoriserad översättare.

Vi levererar översättningar från engelska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi arbetar med alla typer av företagskommunikation och detta inom alla fackområden. Vi söker långsiktiga samarbeten med våra kunder och då vi är en fullservice översättningsbyrå så kan vi normalt sett lösa våra kunders hela översättningsbehov. Vi bygger kundspecifika terminologidatabaser och andra resurser för att garantera att det i de översättningar vi utför alltid används korrekt kundspecifik terminologi.

6 skäl att anförtro översättningsuppdrag till The Native Translator

  • ISO 17100 certifierade och levererar högsta kvalitet
  • Facköversättare och auktoriserade översättare med målspråket som modersmål
  • Skräddarsydd översättningstjänst som utgår från er terminologi
  • Stor kapacitet och snabba leveranser
  • Marknadens bästa priser
  • Vi erbjuder helhetslösningar

Sekretess 

Vi har mycket stränga sekretess- och säkerhetsprocedurer eftersom vi regelbundet hanterar konfidentiellt material. Samtliga medarbetare har tystnadsplikt. Vi sparar inget fysiskt eller digitalt material vi fått från kund efter det att uppdraget är slutfört. Vi följer den nya certifieringen ISO 27001 för att säkra dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en översättning från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>