Professionell översättning av dokument

Professionell översättning av dokument

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning av dokument online

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och din pålitliga partner för facköversättningar och auktoriserade översättningar inom ekonomi, finans, juridik, medicin och teknologi. Våra översättare är universitetsutbildade branschspecialister och kvalificerade facköversättare, här kan du beställa högkvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättning av dokument mellan 30 olika språk online.

Jag vill översätta ett dokument, hur snabbt kan jag få en offert?

Du får en offert på under 15 sekunder direkt i vår översättningsportal. Välj källspråk > målspråk > ämnesområde > ladda upp ditt dokument > välj om översättningen skall vara auktoriserad och på under 15 sekunder har du både pris och förväntad leveranstid.

Vi kan ofta leverera en färdig översättning av ditt dokument inom 24 timmar. Du får en PDF kopia av översättningen om den är auktoriserad annars levererar vi i samma format som vi mottog dokumentet från dig. Har du beställt ett original så kommer det med posten inom 2-5 dagar.

Vi är branschspecialister och använder översättare med fackompetens.

Oavsett om ditt fackområde är juridik, finans, medicin eller teknik så har vi resurser att hjälpa dig. Våra översättare är specialister inom sina respektive fackområden och med över 5 500 auktoriserade översättare och facköversättare så kan vi lösa i stort sett alla typer av översättningsuppdrag oavsett inom vilken språkkombination och ämnesområde du behöver hjälp. Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument i över 600 språkkombinationer direkt online.

Vad är en auktoriserad översättning?

En översättnings riktighet kan bestyrkas en auktoriserad översättare, dvs. en översättare som har blivit godkänd av Kammarkollegiet. En sådan översättning stämplas med en särskild auktorisationsstämpel utfärdad av Kammarkollegiet. En auktoriserad översättning kan göras både av dokument och texter.

Kommer översättningen gjord av The Native Translator att gälla utomlands?

Vi använder alltid översättare som är certifierade (auktoriserade) i det land där översättningen skall användas och därför har vi aldrig problem med giltigheten på de dokument som vi översätter. Vissa universitet och myndigheter kan ha sina egna specifika krav beträffande formulering av bestyrkningen och det tar vi hänsyn till och ställer man krav på att översättningen måste postas av översättningsbyrån direkt till dem i ett förseglat kuvert, så gör vi det gärna utan beräkning.

Hur kommer översättningen att se ut?

Våra översättningar är professionellt utförda med så långt möjligt samma layout och utformning som källtexten. Har du beställt en auktoriserad översättning av ett dokument så kommer denna med en bestyrkning på varje översatt sida alternativt ett medföljande brev (affidavit) som bekräftar översättningens riktighet. I de anglosaxiska länderna undantaget Australien så stämplas inte den auktoriserade översättningen.

En global översättningsbyrå men ändå lokal 

Vi en av de största europeiska översättningbyråerna och kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångpråkiga översättningar av dokument där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningstjänst och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning mellan 30 av de största språken direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>