Söker du en billig men högkvalitativ översättning?

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi erbjuder billig översättning av alla typer av dokument och texter

För dig som behöver en snabb och billig översättning så är vi ett konkurrenskraftigt alternativ. Tack vare att vi erbjuder våra tjänster online så kan vi hålla låga priser och är, menar vi, marknadens billigaste kvalitativa översättningstjänst.

Vi översätter alla typer av texter och dokument mellan 25 språk, är världsledande på auktoriserad översättning direkt online. Som översättningsbyrå är vi som en av få översättningsbyråer verksamma i Norden kvalitetscertifierade enligt ISO 17100, ISO certifieringen framtagen specifikt för översättningsbranschen.

Facköversättare, översättare som är specialister på att översätta just ditt ämnesområde

Oavsett vilken typ av dokument du behöver hjälp med så kan vi hantera det. Våra översättare är så kallade facköversättare vilket innebär att de inte bara är översättare utan också har djupgående fackkunskap inom det område de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument som du önskar att översätta. 

Auktoriserad översättning, översättare som är godkända av Kammarkollegiet.

Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 24 andra språk direkt online. Du behöver en auktoriserad översättning om dina dokument skall presenteras för en myndighet, en domstol, bank eller till exempel ett universitet. Dokument som typiskt behöver översättas av en auktoriserad översättare är betyg, domar, kontrakt och avtal, registerdokument etc.

Billig professionell översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert på en billig professionell översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning billigt direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>