Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Söker du en billig men högkvalitativ översättning?

Vi erbjuder billig översättning av alla typer av dokument och texter inom juridik, medicin, marknadsföring, turism och teknik och alla översättningar levereras med kvalitetsgaranti.

För dig som behöver en snabb och billig översättning så är vi ett konkurrenskraftigt alternativ. Tack vare att vi erbjuder våra tjänster online så kan vi hålla låga priser och är, menar vi, marknadens billigaste kvalitativa översättningstjänst.

Vi översätter alla typer av texter och dokument mellan 25 språk, är världsledande på auktoriserad översättning direkt online. Som översättningsbyrå är vi som en av få översättningsbyråer verksamma i Norden kvalitetscertifierade enligt ISO 17100, ISO certifieringen framtagen specifikt för översättningsbranschen.

Facköversättare, översättare som är specialister på att översätta just ditt ämnesområde

Oavsett vilken typ av dokument du behöver hjälp med så kan vi hantera det. Våra översättare är så kallade facköversättare vilket innebär att de inte bara är översättare utan också har djupgående fackkunskap inom det område de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument som du önskar att översätta. 

Auktoriserad översättning, översättare som är godkända av Kammarkollegiet.

Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 24 andra språk direkt online. Du behöver en auktoriserad översättning om dina dokument skall presenteras för en myndighet, en domstol, bank eller till exempel ett universitet. Dokument som typiskt behöver översättas av en auktoriserad översättare är betyg, domar, kontrakt och avtal, registerdokument etc.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en billig facköversättning eller en auktoriserad översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning billigt direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>