Auktoriserad översättning The Native Translator

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument från svenska till engelska online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med lång erfarenhet som leverantör av auktoriserade översättningar från svenska till engelska. Vi är en del av The Translator Group, och en av de ledande leverantörerna av auktoriserad översättning online. Här kan du beställa vad vi i Sverige kallar för en auktoriserad översättning i fler än 600 språkkombinationer bl.a. från svenska till engelska.

Auktoriserad översättning till engelska

Om du beställer en auktoriserad översättning från svenska till engelska så använder vi alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas, dvs. en kanadensisk, engelsk, amerikansk eller australiensisk auktoriserad översättare. Detta för att du skall slippa notarisera översättningen hos Notarius Publicus. Notariseringen eller apostille stämpeln har i detta sammanhanget en enda funktion och det är att bekräfta att översättaren är auktoriserad i Sverige. Genom att vi alltid använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas så sparar du kostnaden för detta som ofta ligger mellan SEK 350-450,00/dokument.

Så här beställer du en auktoriserad översättning till engelska

Du väljer källspråk och målspråk samt ämnesområde i vår översättningsportal. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i portalen och välj auktoriserad översättning, på under en minut så har då både pris och förväntad leveranstid. Din översättning kan vi ofta leverera inom 24 timmar förutsatt att det är mindre än 3 A4 sidor! Det du mottager är en PDF av översättningen via e-post och inom 2-5 dagar kommer ditt original med vanlig post om du har beställt att få ett original tillsänt. Både PDF-kopian och originalet är stämplat av översättaren alternativt, om den är gjord av en auktoriserad översättare i Kanada, England eller USA, så medföljer i stället ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet.

Auktoriserad översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis GDPR.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning från svenska till engelska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).
Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning till engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>