Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument från svenska till engelska online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med lång erfarenhet som leverantör av auktoriserade översättningar från svenska till engelska. Vi är en del av Schweiziska The Translator Group, och en av de ledande leverantörerna av auktoriserad översättning online. Här kan du beställa vad vi i Sverige kallar för en auktoriserad översättning från över 30 språk bl.a. från svenska till engelska.

Auktoriserad översättning till engelska

Om du beställer en auktoriserad översättning från svenska till engelska så använder vi alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas, dvs. en canadensisk, engelsk, amerikansk eller australiensisk auktoriserad översättare. Detta för att du skall slippa notarisera översättningen hos Notarius Publicus. Notariseringen eller apostille stämpeln har i detta sammanhanget en enda funktion och det är att bekräfta att översättaren är auktoriserad i Sverige. Genom att vi alltid använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas så sparar du kostnaden för detta som ofta ligger runt SEK 500,00/dokument.

Så här beställer du en auktoriserad översättning till engelska

Du väljer källspråk och målspråk samt ämnesområde i vår översättningsportal. Ladda upp en skannad kopia av ditt dokument i portalen och välj auktoriserad översättning, på under en minut så har då både pris och förväntad leveranstid. Din översättning kan vi ofta leverera inom 24 timmar förutsatt att det är mindre än 3 A4 sidor! Det du mottager är en PDF av översättningen via e-post och inom 2-5 dagar kommer ditt original med vanlig post om du har beställt att få ett original tillsänt. Både PDF-kopian och originalet är stämplat av översättaren alternativt, om den är gjord av en auktoriserad översättare i Canada, England eller USA, så medföljer i stället ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet.

Auktoriserad översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis GDPR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>