Översättning av intyg The Native Translator

Auktoriserad översättning av intyg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ett intyg till 30 språk direkt online.

Vi utför auktoriserad översättning av alla former av intyg och officiella handlingar mellan de 30 största språken inkluderande engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och de skandinaviska språken direkt online. Vi använder översättare som aär auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade i det land din översättning skall användas.

Här beställer du en auktoriserad översättning av ditt intyg.

1. Ladda upp en skannad kopia av ditt intyg i vår översättningsportal, välj från vilket språk och till vilket språk vi skall översätta och juridik som ämnesområde.

2. När du kommer till sidan 2 i vår portal väljer du auktoriserad översättning och om du önskar att vi sänder ett original eller om du är nöjd med att få en PDF kopia på den stämplade översättningen. Betalning gör du enkelt med ditt kreditkort eller över PayPal efter det att du angett ditt namn och din e-post adress. I meddelande rutan anger du i vilket land översättningen skall användas då vi alltid eftersträvar att använda lokalt auktoriserade översättare detta för att du skall slippa att notarisera översättningen hos Notarius Publicus. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare kan inte användas utanför Sverige med mindre den notariserats.

Vi översätter alla former av intyg

Behöver du översätta ett vigselbevis, personbevis, attester, registreringsbevis eller? Oavsett typ av dokument så kan vi hjälpa dig med en auktoriserad översättning till 30 språk.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Snabb auktoriserad översättning av intyg

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt kontrakt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning av bl.a. intyg direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>