Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av intyg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ett intyg till 30 språk direkt online.

Vi utför auktoriserad översättning av alla former av intyg och officiella handlingar mellan de 30 största språken inkluderande engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och de skandinaviska språken direkt online. Vi använder översättare som aär auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade i det land din översättning skall användas.

Här beställer du en auktoriserad översättning av ditt intyg.

1. Ladda upp en skannad kopia av ditt intyg i vår portal, välj från vilket språk och till vilket språk vi skall översätta och juridik som ämnesområde.

2. När du kommer till sidan 2 i vår portal väljer du auktoriserad översättning och om du önskar att vi sänder ett original eller om du är nöjd med att få en PDF kopia på den stämplade översättningen. Betalning gör du enkelt med ditt kreditkort eller över PayPal efter det att du angett ditt namn och din e-post adress. I meddelande rutan anger du i vilket land översättningen skall användas då vi alltid eftersträvar att använda lokalt auktoriserade översättare detta för att du skall slippa att notarisera översättningen hos Notarius Publicus. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare kan inte användas utanför Sverige med mindre den notariserats.

Vi översätter alla former av intyg

Behöver du översätta ett vigselbevis, personbevis, attester, registreringsbevis eller? Oavsett typ av dokument så kan vi hjälpa dig med en auktoriserad översättning till 30 språk.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO certiferad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra översättningar. Den innebär att du skall kunna förvänta dig en korrekt översättning utan fel. Skulle mot förmodan ett fel smugit sig in så rättar vi omgående och naturligtvis utan extra kostnad.

Sekretess

Vi följer anvisningarna i GDPR och ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet noga för att dina data skall vara i säkert förvar hos oss. 30 dagar efter avslutat uppdrag raderas alla filer.

Snabb auktoriserad översättning av intyg

Vi levererar oftast inom 24 timmar, originalet kommer med post efter 2-5 dagar. Har du frågor kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning av bl.a. intyg direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>