Auktoriserad översättare The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare mellan svenska och 30 språk online

Våra auktoriserade översättare översätter dokument inom juridik och finans

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som specialiserat sig på att tillhandahålla auktoriserad översättning inom juridik och finans. Vi översätter finansiella och juridiska dokument och handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från 30 språk, men också personliga dokument som betyg, domar, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Auktoriserad översättare eller translator en skyddad yrkestitel 

En översättare som har genomgått Kammarkollegiets språktest med godkänt resultat tilldelas yrkestiteln auktoriserad translator som är det samma som auktoriserad översättare. En translator får en stämpel av Kammarkollegiet som han eller hon ska använda på sina översättningar. Stämpeln är personlig och tillsammans med translatorns underskrift blir dokumentet bestyrkt/auktoriserat. En bestyrkt översättning är en översättning som i juridisk mening är likvärdig originalhandlingen.

Många av våra kunder vill gärna att vi använder auktoriserade översättare oavsett vad det är för ämnesområde som skall översättas. Då är det viktigt att komma ihåg att det en auktoriserad översättare är testad på är översättningar inom juridik och ekonomi. Om du behöver översätta en patientjournal eller en teknisk manual så är oftast inte en auktoriserad översättare det bästa valet.

Kvalitet du kan lita på ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och skall du översätta dokument inom finans eller juridik så är oftast en auktoriserad översättare det bästa valet. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och utför auktoriserad översättning mellan 30 av de största språken med beställning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>