Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från svenska till tyska och tyska till svenska

Auktoriserad översättning till / från tyska inom juridik och finans.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av texter och dokument från bl.a. svenska till tyska och tyska till svenska. Vi har auktoriserade översättare till och från tyska tillgängliga även under helger och du kan beställa en auktoriserad eller bestyrkt översättning av finansiella juridiska handlingar bland annat inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt men också personliga dokument som domar, vigselbevis, betyg mm. till tyska dygnet runt direkt online.

Auktoriserad översättning till tyska.

För att tyska myndigheter skall acceptera en översättning så måste den vara stämplad och undertecknad av en auktoriserad översättare till tyska.. Det kan vara domar, personbevis, intyg, betyg, vigselbevis, köpekontrakt, årsredovisningar, examensbevis och andra officiella handlingar. I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare till tyska och översättaren kallas då för "auktoriserad translator". En auktoriserad översättare kallas i Tyskland för "ermächtigter Übersetzer", "beeidigter Übersetzer" eller "vereidigter Übersetzer". En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare till tyska måste stämplas av Notarius Publicus i Sverige för att accepteras i Tyskland och vi använder därför alltid översättare som är auktoriserade i Tyskland om översättningen skall användas där. Orsaken till detta är att det inte finns en internationell auktorisering av översättare.

Hur lång tid tar det att få en auktoriserad översättning svenska till tyska?

Om det är en kort text, mindre än 2 A4 sidor kan vi ofta leverera redan inom 24 timmar, är texten längre så kan det ta några dagar innan den auktoriserade översättningen är klar och kan skickas iväg. Posten tar i regel 3-5 arbetsdagar. Vi sänder gärna skicka översättningen direkt till den tyska mottagaren, då tar det vanligtvis bara en arbetsdag. När du laddar upp ditt dokument i vår portal så får du direkt veta hur snabbt vi kan leverera och vad det kostar.

Vad kostar en auktoriserad översättning svenska till tyska?

Priset för en auktoriserad översättning beror på textens längd. Du skall räkna med ca 850 SEK resp. 85 euro per sida för en auktoriserad översättning till tyska eller från tyska till svenska. Vi debiterar ingen expressavgift och levererar de flesta uppdrag inom 24 timmar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Att vara en  certifierad översättningsbyrå innebär att man tar kvalitet på allvar. Certifieringsprocessen är dyr och krävande och var 24e månad sker det en genomgång av verksamheten för att säkra att man lever upp till de krav som certifieringen ställer på kvalitetsarbetet. Vi är helt CO2 neutrala och följer ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras på ett korrekt sätt och som du kan se på vår hemsida så genomgår vi också årligen en kontroll av vårt betalningssystem för att säkra att vår betalningssäkerhet. lever upp till högsta möjliga standard. Vi tar kvalitet på stort allvar och det vet vi att du som kund förväntar.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projekt ledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dokumenten i vår portal så får du en offert online på under en minut.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>