Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från ryska

Auktoriserad översättare till och från ryska inom juridik, finans och medicin

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt online. Vi har auktoriserad översättare i de flesta språkkombinationer bl.a. från svenska till ryska och ryska til svenska. Bland våra kunder finner du multinationella bolag, ledande advokatbyråer, myndigheter men också privatpersoner som behöver hjälp med en auktoriserad översättning till eller från ryska. Vi översätter juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från ryska, men också personliga dokument som gymnasiebetyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare ryska

De översättare vi använder är auktoriserade av Kammarkollegiet. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad med Kammarkollegiets stämpel av en auktoriserad översättare som genomgått ett prov och bevisat sin kompetens när det gärller auktoriserad översättning till och från ryska. Att man är auktoriserad översättare till ryska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från ryska till svenska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till och från ryska – så fungerar det online.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett inskannat dokument. På under en minut så får du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad rysk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds med e-post så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument om du sänder dem över email.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad översättning till och från ryska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>