Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från svenska till nederländska och nederländska till svenska.

Av kammarkollegiet auktoriserad översättare nederländska

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. Vi utför auktoriserad översättning till och från nederländska (holländska) och bland våra kunder finner du multinationella bolag, advokatbyråer, myndigheter men också privatpersoner. Vi översätter alla typer av juridiska och finansiella dokument bland annat inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt. Vi översätter också personliga dokument som betyg, domar, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Auktoriserad översättning nederländska när det är bråttom

Vi är mycket snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning till eller från nederländska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och nederländska men också mellan nederländska och över 30 andra språk bland annat engelska, tyska, franska, spanska, polska, ryska, kinesiska m.fl.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från nederländska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från nederländska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med nederländska som modersmål översätter till nederländska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra nederländska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning till eller från nederländska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från nederländska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>