Auktoriserad översättare nederländska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från svenska till nederländska och nederländska till svenska.

Auktoriserad översättare till och från nederländska inom juridik och finans

Behöver du en auktoriserad översättning av ett finansiellt eller juridiskt dokument till eller från nederländska? Vi är din partner när det gäller auktoriserad nederländsk översättning av dokument och handlingar och säkerställer att översättningen av dina dokument lever upp till de krav som ställs och att de översatta dokumenten accepteras av domstolar, myndigheter och universitet runt om i världen. Exempel på dokument som skall översättas av en auktoriserad nederländsk översättare; Betyg, domar, personbevis, födelsebevis, körkort, lagfarter, skilsmässodomar, pass, tjänstgöringsintyg, vigselbevis mm.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå och vi har arbetat med auktoriserade och certifierade översättningar av dokument och handlingar till och från nederländska sedan 2005.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare till och från nederländska

Om du beställer en översättning mellan nederländska och svenska eller svenska och nederländska så kommer vi att använda översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet alternativt översättare auktoriserade i Nederländerna. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad av en auktoriserad översättare som genomgått ett prov och bevisat sin kompetens när det gäller auktoriserad översättning till och från nederländska. Att man är auktoriserad översättare till nederländska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från nederländska till svenska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till och från nederländska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till eller från nederländska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från nederländska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Du når oss på e-post dygnet runt.

Om du inte har tillgång till en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från nederländska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>