Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från japanska

Auktoriserad översättare från svenska till japanska och japanska till svenska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller auktoriserad översättning mellan svenska och över 30 språk bl.a. japanska. Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till japanska med också från japanska till svenska. Våra översättare till och från japanska är auktoriserade av Kammarkollegiet. Som global översättningsbyrå anlitas vi av både multinationella bolag, advokatbyråer, myndigheter och internationella organisationer när det gäller auktoriserad översättning till och från japanska. Vi översätter juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från italienska. Vi översätter också personliga dokument som domar, betyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Auktoriserad översättning till och från japanska online – så fungerar det.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad japansk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet (med stämpel) sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad översättning till och från japanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>