Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från svenska till italienska och från italienska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till och från italienska direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till italienska eller italienska till svenska. Våra italienska översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Vi översätter finansiella och juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från italienska, men också personliga dokument som betyg, domar, personbevis, födelsebevis, vigselbevis mm.

Auktoriserad översättning till och från italienska online – så fungerar det.

Du väljer källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument i vår portal. På under en minut så har du både både pris och förväntad leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en italiensk auktoriserad översättare eller en vanlig facköversättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

ISO 17100 branschspecifik certifiering

The Native Translator som är en del av The Translator Group är sedan 2015 certifierad enligt ISO 17100 en branschspecifik certifiering för översättningsbyråer. ISO 17100 skiljer sig från ISO 9000 på så sätt att den inte enbart hanterar den rent administrative processen utan lägger störst vikt på att kvalitetssäkra själva översättningsprocessen.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid Project Managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning till eller från italienska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad italienska översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>