Auktoriserad översättare finska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är specialister på auktoriserad översättning till och från finska

Auktoriserad översättare till och från finska inom juridik och finans

Behöver du en auktoriserad översättning av ett finansiellt eller juridiskt dokument till eller från finska? Vi är din partner när det gäller auktoriserad finsk översättning av dokument och handlingar och säkerställer att översättningen av dina dokument lever upp till de krav som ställs och att de översatta dokumenten accepteras av domstolar, myndigheter och universitet runt om i världen. Exempel på dokument som skall översättas av en auktoriserad finska översättare; Betyg, domar, personbevis, födelsebevis, körkort, lagfarter, skilsmässodomar, pass, tjänstgöringsintyg, vigselbevis mm.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå och vi har arbetat med auktoriserade och certifierade översättningar av dokument och handlingar till och från finska sedan 2005.

Våra översättare är universitetsutbildade

Samtliga översättare som arbetar för The Native Translator har en relevant universitetsutbildning och översätter till sitt modersmål. Detta är en del av vår kvalitetsprocess dvs. att se till att våra översättare har rätt kompetens. Om du beställer en auktoriserad översättning till finska så översätts den av en auktoriserad översättare med finska som modersmål, skall översättningen göras från finska till svenska så har översättaren svenska som modersmål. Utöver dessa basala krav så har våra översättare också minimum 5 års erfarenhet som översättare på heltid.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare till och från finska

Om du beställer en översättning mellan finska och svenska eller svenska och finska så kommer vi att använda översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad med Kammarkollegiets stämpel av en auktoriserad översättare som genomgått ett prov och bevisat sin kompetens när det gäller auktoriserad översättning till och från finska. Att man är auktoriserad översättare till finska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från finska till svenska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till och från finska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra finska översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vår garanti innebär också att om något blivit fel så rättar vi naturligtvis det utan extra kostnad.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till eller från finska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från finska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Du når oss på e-post dygnet runt.

Om du inte har tillgång till en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad översättning till och från finska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>