Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från finska

Auktoriserad översättare till och från finska inom juridik och finans

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till finska och från finska till svenska. Våra auktoriserade översättare till och från finska är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och Utbildningsstyrelsen i Finland. Vi översätter juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från finska men också också personliga dokument som domar, gymnasiebetyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Våra översättare är universitetsutbildade

Samtliga översättare som arbetar för The Native Translator har en relevant universitetsutbildning och översätter till sitt modersmål. Detta är en del av vår kvalitetsprocess dvs. att se till att våra översättare har rätt kompetens. Om du beställer en auktoriserad översättning till finska så översätts den av en auktoriserad översättare med finska som modersmål, skall översättningen göras från finska till svenska så har översättaren svenska som modersmål. Utöver dessa basala krav så har våra översättare också minimum 5 års erfarenhet som översättare på heltid.

Auktoriserad översättning till och från finska online – så fungerar det.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad finsk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet (med stämpel) sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad översättning till och från finska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>