Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare till och från engelska

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument från svenska till engelska online.

Vi har lång erfarenhet som leverantör av affärsinriktad auktoriserad översättning från svenska till engelska. Våra översättare är av Kammarkollegiet i Sverige auktoriserade översättare till engelska men vi använder också översättare som är auktoriserade av motsvarande organisationer i Australien, Canada, England samt USA. Vissa dokument såsom betyg, domar, försäkringsbesked, dödsfallsintyg, födelseattester, vigselbevis, körkort, registerbevis och många andra dokument måste normalt sett alltid översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta och skyddade titeln.

Auktoriserad översättare engelska

När det gäller auktoriserad översättning från engelska till svenska så använder vi alltid översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Behöver du en auktoriserad översättning av en text eller ett dokument från svenska till engelska så använder vi normalt sett en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas, dvs. en kanadensisk, engelsk, amerikansk eller australiensisk översättare och detta för att du skall slippa att notarisera översättningen. Det finns ingen global auktorisation av auktoriserade översättare och därför måste nästan alltid en auktoriserad översättning från svenska till engelska gjord av Kammarkollegiet auktoriserad översättare notariseras om den skall användas i ett annat land. Därför använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Utanför Sverige kallas oftast en auktoriserad översättning för "certifierad översättning".

Så här beställer du en auktoriserad översättning till eller från engelska

Du väljer källspråk och målspråk i vår översättningsportal och därefter det ämnesområde översättningen gäller. Du laddar upp en skannad kopia eller MS Word fil i portalen och väljer auktoriserad översättning. På under en minut har du en offert och du kan nu beställa din översättning direkt online. När översättningen är klar sänder vi en email med en länk där du kan hämta din auktoriserade översättning och har du beställt ett original så kommer det med posten och ofta inom 3-5 dagar. Både PDF-kopian och originalet är stämplat av översättaren alternativt, om den är gjord av en auktoriserad översättare i Canada, England eller USA så medföljer ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet. För översättningar som skall användas i Sverige använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet.

Auktoriserad översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Skulle din text mot förmodan innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>