Auktoriserad översättare engelska

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare till och från engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument mellan svenska och engelska

Behöver du en professionell översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet och specialiserad på engelska? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder högkvalitativa auktoriserade översättningar som säkerställer noggrannhet och korrekt översättning av dina texter, oavsett om du behöver översättningar till eller från engelska.

Vi har lång erfarenhet som leverantör av affärsinriktad auktoriserad översättning från svenska till engelska och engelska till svenska. Våra översättare är av Kammarkollegiet i Sverige auktoriserade översättare till engelska men vi använder också översättare som är auktoriserade av motsvarande organisationer i Australien, Canada, England samt USA.

Officiella dokument som betyg, domar, försäkringsbesked, dödsfallsintyg, födelseattester, vigselbevis, körkort, registerbevis och många andra dokument måste normalt sett alltid översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta och skyddade titeln.

Auktoriserad översättare engelska

När det gäller auktoriserad översättning från engelska till svenska så använder vi alltid översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Behöver du en auktoriserad översättning av en text eller ett dokument från svenska till engelska så använder vi normalt sett en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas, dvs. en kanadensisk, engelsk, amerikansk eller australiensisk översättare och detta för att du skall slippa att notarisera översättningen.

Det finns ingen global auktorisation av översättare och därför måste nästan alltid en auktoriserad översättning från svenska till engelska gjord av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare notariseras om den skall användas i ett annat land. Därför använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Utanför Sverige kallas oftast en auktoriserad översättning för "certifierad översättning".

Så här beställer du en auktoriserad översättning till eller från engelska

Du väljer källspråk och målspråk i vår översättningsportal och därefter det ämnesområde översättningen gäller. Du laddar upp en skannad kopia eller MS Word fil i portalen och väljer auktoriserad översättning.

På mindre än en minut har du en offert och du kan nu beställa en översättning direkt online. När översättningen är klar sänder vi en email med en länk där du kan hämta din auktoriserade översättning och har du beställt ett original så kommer det med posten och ofta inom 3-5 dagar.

Både PDF-kopian och originalet är stämplat av översättaren alternativt, om den är gjord av en auktoriserad översättare i Kanada, England eller USA så medföljer ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet. För översättningar som skall användas i Sverige använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet.

Auktoriserad översättning till och från engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vår garanti innebär också att om något blivit fel så rättar vi naturligtvis det utan extra kostnad.

Sekretess och GDPR

All vår personal är bunden av sekretessavtal så dina dokument är säkra hos oss. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi följer också strikt rekommendationerna i ISO 27001 som är den standard som definierar informationssäkerhet.

Säker betalning online

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Du når oss på e-post dygnet runt.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>