Auktoriserad översättare arabiska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från arabiska

Auktoriserad översättare från svenska till arabiska och arabiska till svenska

Behöver du en auktoriserad översättning av ett finansiellt eller juridiskt dokument till eller från arabiska? Vi är din partner när det gäller auktoriserad arabisk översättning av dokument och handlingar och säkerställer att översättningen av dina dokument lever upp till de krav som ställs och att de översatta dokumenten accepteras av domstolar, myndigheter och universitet runt om i världen. Exempel på dokument som skall översättas av en auktoriserad arabisk översättare; Betyg, domar, personbevis, födelsebevis, körkort, lagfarter, skilsmässodomar, pass, vigselbevis mm.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå och vi har arbetat med auktoriserade och certifierade översättningar av dokument och handlingar till och från arabiska sedan 2005.

Auktoriserad översättning till och från arabiska online – så här fungerar det.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad arabisk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Auktoriserad översättning till och från arabiska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra arabiska översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vår garanti innebär också att om något blivit fel så rättar vi naturligtvis det utan extra kostnad.

Sekretess och GDPR

All vår personal är bunden av sekretessavtal så dina dokument är säkra hos oss. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Vi följer också strikt rekommendationerna i ISO 27001 som är den standard som definierar informationssäkerhet.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till eller från arabiska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från arabiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Du når oss på e-post dygnet runt.

Om du inte har tillgång till en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad arabisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>