Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från arabiska

Auktoriserad översättare från svenska till arabiska och arabiska till svenska av finansiella och juridiska dokument och texter.

Vi utför auktoriserad översättning av de flesta typer av dokument till och från arabiska. Bland våra kunder finner du multinationella bolag, ledande advokatbyråer och myndigheter men vi hjälper också privatpersoner med arabisk översättning. Exempel på handlingar som vi översätter är; juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt. Personliga dokument som betyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, skilsmässodomar, körkort, pass mm.

Auktoriserad översättning till och från arabiska online – så här fungerar det.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad arabisk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid Project Managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en arabisk översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad arabisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>