Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättning tyska

Teknisk facköversättning till och från tyska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå, öppet 24/7. Oavsett tid på dygnet kan vi därför snabbt initiera ett brådskande projekt, detta är möjligt då våra tekniska facköversättare är placerade runt om i världen.

Tekniska översättningar till tyska ställer krav på både språk och fackterminologi

Teknisk dokumentation behöver ofta översättas till fler än ett språk. Vi ser till att hitta precis rätt översättare åt er oavsett språkriktning. The Native Translator har erfarna tekniska översättare med specialistkompetens inom en rad olika branscher. Våra tyska tekniska facköversättare har stor erfarenhet och kan den branchspecifika teknisk terminologin. De har dessutom en hög språkvetenskaplig kompetens som krävs inom det specifika fackområdet. Kombinationen ger en hög kvalitet på dina tyska tekniska översättningar.

Som teknisk översättningsbyrå hanterar vi alla typer av tekniska dokument till och från tyska såsom avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Användning av översättningsminnen

Användning av översättningsminnen ger bäst resultat när materialet är enhetligt och konsekvent. Vid översättning av t.ex. teknisk dokumentation t.ex. manualer är de mycket lämpliga att använda. Det finns dock risker med att använda dem och det är att översättningarna inte ses som delar i ett större sammanhang, utan bara görs på meningsnivå, vi är medvetna om detta och hanterar denna problematik.

Kvalitetsgaranti

Många tekniska översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard t.ex. EN-15038, en utgången standard, andra följer ISO 17100. Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för resultatet. Vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig som kund trygghet.

Sekretess

Vi är vana vid att hantera känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet i vårt arbete och vi tecknar gärna sekretessavtal (NDA) för uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>