Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk facköversättning till och från turkiska

Våra turkiska tekniska översättningar utförs av erfarna tekniska facköversättare med målspråket som modersmål.

Översättning av turkiska tekniska texter och dokument spänner över vitt skilda ämnesområden, alla med sin specifika terminologi. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar genom valet av våra översättare. Översättarna utvecklar ständigt sina fackkunskaper, sin terminologi och sin språkvetenskapliga kompetens – det ger hög kvalitet.

Som teknisk översättningsbyrå hanterar vi texter allt ifrån avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Turkiska tekniska översättningar online – 24/7.

Vi är en ISO-certifierad översättningsbyrå online. Det betyder att vi levererar kvalitetssäkrade tekniska översättningar till och från turkiska dygnet runt. The Native Translator har öppet 24/7, vilket innebär att du som kund kan få hjälp med din översättning direkt när ditt behov uppstår. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Sekretess

Självklart för oss är sekretess och att du ska vara helt trygg med hur vi hanterar dina dokument. Om du som kund önskar tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement) för uppdrag som kräver det.

Kvalitet i alla led

Många tekniska översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard. Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för resultatet. Vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig som kund trygghet.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från turkiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>